|
Salon Play. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Witam. Mieszkam w mieście gdzie jest coś około 30 tys. mieszkańców i wpadłem na pomysł otworzenia salonu play. Jakie są wymogi operatora na utworzenie takiego salonu i jaki trzeba mieć kapitał ?? prosze o jak najszybsze odpisanie ponieważ chce się jak najszybciej za to zabrać... pzdr..
nie wiem czy na obecna chwile play otwiera samodzielnie punkty obslugi klienta, ale z tego co pamietam, to ma on obowiazujaca umowe z firma Germanos, poprzez placowki ktorej oferuje swe uslugi.
nie wiem co z tą witryna bo widziałem salon play, był strasznie mały i wcale nie miał witryny przeszklonej do samego dołu. Reszta się zgadzała.. jutro znowu w nim będe to się przyjże z uwagą na wymagania play.
a jaki trzeba mieć kapitał ??
najlepiej poszukaj na stronie playa kontaktu i napisz do nich maila lub zadzwon. powinni udzielic szczegolowych informacj odnosnie twych pytan.
Wielkie dzięki... poradziłem sobie... trochę popisałem z playem i wszystko wiem... pzdr...
napisz co sie dowiedziales aby inni wiedzieli a nawet wklej meile :)
Każdy moze otworzyć salon play, pod warunkiem że spełnia kryteria podane przez play. Niektóre z nich to: Kapitał 100.000, lokal powyżej 30m2 na rynku lub w centrum miasta. Witryna duża oszklona. Dodatkowo trzeba przejsć kurs w warszawie i 2 tygodnie praktyk w najbliższym tobie salonie play. pzdr.. jeżeli ktoś jeszcze chce cos wiedzieć proszę pisać..
Sądziecie że w takim mieście salon będzie miał wzięcie? Jestem w podobnej sytuacji
Wydaje mi się że miałby wzięście, ja otworzyłbym bez wachania ale niestety nie dysponuje takim kapitałem :(
Witam
Jestem ciekaw czy otworzyłeś ten salon? Może ktoś z Was otworzył w podobnym, co do ilości mieszkańców mieście. Zastanawiam się czy to naprawdę taki opłacalny biznes.
witam. to ja pisałem ten wątek. niestety nie otworzyłem takiego salonu, wziąłem się za coś innego. pzdr. ale znam osobe której poleciłem ten pomysł za odpowiednią odpłatą, miał dużo większy kapitał i on w to zainwestował. z tego co wiem to bardzo dobrze mu to idzie. pzdr..
Witam
Może coś więcej powiesz na priv sam nosze się zamiarem otworzenia takiej działalności i zastanawiam się czy nie stracę. Na forum ludzie w tym temacie są mało rozmowni i nie bardzo chcą się podzielić swoimi doświadczeniami i wiadomościami.
Witam Panowie,
Czy moglibyscie podzielic sie ze mna swoimi doswiadczeniami odnosnie prob otwierania lub otwierania salonu Play. Sam zamierzam cos takiego otworzc w miescie okolo 20000 ludzi. Co myslicie? Jak to wyglada? Oplaca sie? ile trzeba teraz zainwestowac i jakies sa potem zasady rozliczania z Play? Probowalem z nimi przez maila ale narazie bez sukcesu. Przez telefon nie idzie zupelnie. Moze macie jakis numer kontaktowy do osoby w play co by mogla pomoc? Dzieki za wszelkie info
|
|