|
SALON PODŁÓG DREWNIANYCH |
SALON PODŁÓG DREWNIANYCH
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich. Jestem współwłaścicielem Salonu Podłóg Drewnianych w miejscowości Legionowo. Sklep istnieje dopiero rok a już ma za sobą spore sukcesy jak i porażki. Chciałbym zrobić sieć tego typu sklepów na terenie podobnych miast jak moje ale nie wiem jak do tego podejść. Chciałbym zrobić około 5 punktów. Wiem że każdy mi powie "znajdź lokal i zrób to samo co z tym pierwszym" ale interesuje mnie bardziej strona zarządzania taką siecią. Jak zgrać wszystkie te sklepy. Czy mają mieć centralny punkt do którego będą kierowały swoje zamówienia czy każdy z nich ma prosperowć oddzielnie i byc odrębną jednostką. Pomóżcie
A może zamiast walczyć samemu to jakaś spółka?
Ja jestem z z Wołomina i rozważam otworzenie tu takiego punktu w pobliżu dużego skałdu materiałów budowlanych. Taka spółka będzie mieć napewno swoje zalety w postaci działania pod jednym szyldem jako zamawiający - i zyskiwania dzięki temu lepszych warunków, a jednoczesnie jako oddzielny byt (spółka) co łatwo pozwoli określić koszty/przychody właściwego punktu. Jak by co to prosze o kontakt.
spółka hmmm, a może przedstawicielstwo, mam doświadczeniem w parkietach, jakiś zapas gotówki i jestem otwarty na propozycje :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "SALON PODŁÓG DREWNIANYCH": - Eksport podłóg drewnianych - DYSTRYBUCJA PODŁÓG DREWNIANYCH W KRAJU - DYSTRYBUCJA DREWNIANYCH PODŁÓG W KRAJU - Środki do ochrony podłóg drewnianych i nie tylko ! TANIO ! - Salon podłóg, paneli, wykładzin, dywanów, oświetlenia
• Strona 1 z 1
|
|