|
Salon Sprzedazy Operatora Komórkowego |
Salon Sprzedazy Operatora Komórkowego
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich. Mam małe pytanko. Zainteresował mnie temat otwarcia punktu sprzedązy operatora komórkowego. Co ja będe ukrywał. Chodzi mi o punkt sprzedaży sieci komórkowej PLAY. Mieszkam w 12000 mieście. Jest tu ERA, ORANGE Oraz PLUS, czyli prawie wszyscy operatorzy komórkowi. Wśród moich znajomych i ich znajomych rożnie zainteresowanie PLAYEM. Wszyscy co zawierają umowy jeżdzą do miasta położonego o 20 km o podobnej wielkości. Co mnie interesuje. Jaka jest (dokładnie ILE) prowizja za zawacie umowy. Pilne prosze o odpowiedz. Pozdrawaim
Poszukaj agenta playa. Jeśli bedziesz miał odpowiednią ilość kasy na początek (chodzi nie o towar a o salon sprzedazy którego przystosowanie kosztuje i mają niezłe wymogi) to dasz rade i się utrzymasz na rynku. Kwestia Twojego podejscia do klienta !! Jesli ludzie w takiej miejscowosci polubią cie bo zawsze im pomozesz a nie zwalisz wine na regulamin to dorobisz sie ładnych pieniedzy. ;)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Salon Sprzedazy Operatora Komórkowego": - Salon sprzedaży okien. - salon sprzedaży telefonów komórkowych - Salon sprzedaży Orange, Era, Play czy Plus - Oddam za odstępne dobrze prosperujący salon sprzedaży Okien - Oddam za odstępne dobrze prosperujący salon sprzedaży Okien
• Strona 1 z 1
|
|