|
Salon stylizacj paznokci plus solarium |
Salon stylizacj paznokci plus solarium
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Wiem, ze temat taki byl juz poruszany, jednakze rozne sa opienie na ten temat. Czy jest ktos, kto moglby mi powiedziec, czy biznes ten jest wciaz zyskowny tak jak kiedys? wiadomo ze lokalizacja jest tu bardzo wazna i oczywiscie sprzet. Chcę kupic uzywane lozka, liczą sie jakie są lampy, lozko nie musi wygladac nie wiadomo jak kosmicznie ( tak sadze) bo jak ktos raz przyjdzie i wyjdzie ladnie opalony to do mnie wroci, tak wiec czy łozko za okolo 10 tys moze byc w miare? chce starac sie o dotacje ale to tylko 40 tys no i moze uda sie otrzymac wsparcie pomostowe. JEstem stylistka paznokci i makijazystką wiec tym bym się wspierala. Obawiam sie oplat, na zus znizek juz nie mam poniewaz prowadzilam kiedys firmę, jesli chodzi o lokal wolalabym mniej atrakcyjne miejsce ale duzo reklam. Jak myslicie? czy to ma racje bytu czy dac sobie spokoj??? 40 tys ( jesli w ogole tyle bym otrzymala) to malo, ale byc moze udaloby się zakupic jeszcze w miarę dobre lozka? do tego paznokcie, makijaze. Proszę o opinie, z gory dziękuję
za 10 tys to dobrego lozka nie kupisz. no nie wiem czy tak latwo dostaniesz te 40 tys.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Salon stylizacj paznokci plus solarium": - Solarium i stylizacja paznokci w małym miescie - salon stylizacji paznokci - salon fryzjerski z solarium - Salon fryzjerski + solarium. - SALON KOSMETYCZNY, SOLARIUM, FRYZJER
• Strona 1 z 1
|
|