|
Salon sukien ślubnych - strona 8 |
Salon sukien ślubnych
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Możesz też dodatkowo organizować całe wesela.
Moim zdaniem najprostszym sposobem, żeby rozreklamować salon sukien ślubnych jest umieszczenie wizytówki, w jakimś katalogu coś w stylu firmy.net. Wiem, że jak ktoś szuka salonu, albo innych miejsc korzysta z tego typu portali, albo katalogów. Dzięki dużej bazie i ogromnej ilości odwiedzin, docierają do wielkiej ilości osób.
WITAM SERDECZNIE
JAK SAMI WIECIE REKLAMA JEST DZWIGNIA HANDLU.SZCZEGOLNIE NOWE SALONY POWINNY O TYM PAMIETAC.JAKO PRODUCENT WSPIERAMY SALONY REKLAMA W RENOMOWANYCH SLUBNYCH MAGAZYNACH NP PANNA MLODA CZY SALON SLUBNY .POTENCJALNA KLIENTKA ZNAJDZIE TAM ZDJECIA POPULARNYCH SUKIEN WRAZ Z LISTA SALONOW GDZIE MOZE JE NABYC. DRUGA WAZNA SPRAWA JEST DOBRA STRONA INTERNETOWA,OD TEGO CZESTO PRZYSZLA PANNA MLODA ZACZYNA.TRZECIA,MIEJSCE W KTORYM BEDZIE SALON.PAMIETAJCIE O MIEJSCU DO PARKOWANIA,LUB O SRODKU KOMUNIKACJI W POBLIZU.TO WAZNE,GDYZ CZESTO SA TO PRZYJEZDNE OSOBY. ZYCZE WSZYSTKIM POWODZENIA,BO SALON SLUBNY TO NIE TYLKO SKLEP TO ROWNIEZ PASJA. POZDRAWIAM VERISE BRIDAL
Witam:)
Mieszkam w małym miasteczku (ok.20 tyś) i zastanawiam się nad otwarciem salonu sukien slubnych. Nie wiem czy to dobry pomysł. w sumie w okolicy nie ma takiego salonu a w najbliższej miejscowości oddalonej ode mnie o 60 km. jest ich troszkę. Oczywiście oprócz sukien slubnych byłyby i dodatki, żakiety i ogólnie stroje na wesele. Myślę nad staraniem się o dotację z UE i PUP. Proszę o wasze zdanie i szczere opinie. Z góry dziękuję.
wlasnie ja otwieram , salon juz jest (Warszawa), powazny remont jest przeprowadzany aby wygladal na eksluzywny ale ceny mial przystepne ;] tylko musze wybrac producenta/ow
Witam
czytałam coś o datacjach. Czy ktoś może mi napisać jak do tego się zabrać i jaka jest pewność, że ją otrzymam. I jeszcze bardzo ważna kwestia, piszecie że kupujecie suknie od producentów, co jeżeli suknia nie pasuje na panne młodą? Macie jakieś krawcowe, które robią przeróbki? ile kosztuje wynajęcie takiej krawcowej? Pozdrawiam i z góy dziękuje za odpowidz :)
W związku z likwidacją jednego z naszych sklepów mam do zaoferowania suknie ślubne z ekspozycji (cała kolekcja), dodatki (welony, rękawiczki, stroiki do włosów), manekiny i 2 lustra. Idealny początek na własny biznes w tej branży. Całość w bardzo atrakcyjnej cenie. Więcej informacji zainteresowanym osobom podam prywatnie przez e-mail
Witam. Mam pytanie co do sezonowości salonów ślubnych. Jakie to miesiące????
Był bym bardzo wdzięczny za szybka odpowiedź Pozdrawiam kamMmil
dla osób które chcą otworzyć salon/komis ślubny. ja likwiduje swój, bo póki mam mały zus chciałabym zająć się tym co kocham a więc modelowaniem firan i zasłon więc mam na zbyciu całe wyposażenie salou, mogę wystawić rachunek uproszczony. więc dla up będzie ok. mam świetną szafę na suknie oczywiście bez drzwi o dł 5 m z halogenami u góry 5 manekinów podświetlaną gablotkę, ladę przeszkloną kratkę i zawieszki na nie system rurowo-kulkowy na ścianę 2,5 m ja tam trzymam suknie wieczorowe, lustro wolnostojące zdjęcia na maila, pozdrawiam serdecznie 606793727
Ja z kolei mam inny dylemat.
nie za bardzo wiem ile czego zamawiac na początek, chodzi mi o welony bolerka i inne dodatki. Może ktoś mi podpowie?? Jeśli chodzi o suknie to nadal szukam jeszcze producentów sukien ślubnych. Jesli ktoś z Państwa jest producentem to poproszę link do obejrzenia sukien
witam
Ja aktualnie zamknolem biznes z sukienkami slubnymi (wchodze w inny biznes) w zwiazku z czym mam do sprzedania okolo 15szt sukien slubnych po 650zl ( kupowalem w hurcie po 1200zl) oraz z 10szt sukien wieczorowych od 200zl ( placilem za nie 400 -700zl) do obejrzenia w warszawie zapraszam 504451489
witam
ja zmieniam branze i mam kilkanascie sukien z salonu do sprzedania ceny 600 - 700zl kupowalem po 1200 sprzedawale, po 2, nawet 3 tysie. zainteresowanych prosze o kontakt na priv. pozdrawiam
Witam!
Zastanawiam się nad otwarciem komisu sukni ślubnych oraz wypożyczalni. Zastanawia mnie kwestia czyszczenia tych sukni. Czy ktoś wie jak tą sprawę rozwiązują właściciele takich działalności? Wiem, że pralnie chemiczne nie boirą odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenia, więc to chyba raczej odpada. Może istnieje jakis sprzęt do samodzielnego czyszczenia sukni, specjalne środki czyszczące, impregnaty zapobiegające żółknięciu itp.? Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich:) Myślę, że kogoś zainteresują z pewnością suknie ślubne i wieczorowe bardzo atrakcyjnych cenach a przy tym chodliwe. Jestem producentem sukni ślubnych i wieczorowych. Ceny od 170 do 650zł brutto z halkami z kół w cenie. Piszcie do mnie na priw a prześlę cennik katalog i zasady współpracy. Produkujemy też dodatki i halki oraz handlujemy butami ślubnymi. Suknie można zmieniać kolorystycznie oraz zmieniać nawet wzory bez dopłat(chyba, że materiałowo wyjdą droższe) szyjemy również na wymiar w cenie jest możliwość u nas poprawki jak coś nie pasuje. Możesz też własny wymyślony wzór u nas uszyć do swojego salonu i zobaczyć jak się sprzedaje - doświadczenie robi swoje to Ty wiesz jaki model naj częściej kupują Klientki my możemy Ci pomóc w realizacji jak chcesz czyli w szyciu. Pozdrawiam
Witam, wszystkich zainteresowanych otwarciem sklepu z sukniami. Mam bezpośrednimi kontakt z producentami sukien, najlepsze ceny za modele które w Polsce nawet w hurcie kosztowałyby powyżej 1200zł.
Jeżeli ktoś potrzebowałby porady w sprawie otwarcie, czy organizacji salonu, jestem w stanie pomóc, oczywiście w zamian za jakieś drobne zamówienie, z którego z pewnością będziesz zadowolony. Pozdrawiam, zainteresowanych zapraszam na stronę lub do korespondencji mailowej na adres podany na stronie.
Sprawdź również podobne tematy:
- SALON SUKIEN SLUBNYCH
- Jak dobrze wypromować salon sukien Ślubnych - Salon i komis sukien ślubnych - chętnie pomożemy. - Salon sukien ślubnych Pracownia Ślubna - franczyza - Ekskluzywny salon sukien ślubnych i wieczorowych - pomożemy - Jaka dotacja na internetowy salon sukien ślubnych? - Salon sukien ślubnych - jaka marża/narzut? - Nowy Salon Sukien Ślubnych - poszukuję dostawców - WYNAJEM SUKIEN ŚLUBNYCH Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|