Witam ja tu szukam po internecie tematu,a tu jest!
Kochani podzielcie sie wiadomościami na forum jak sie do tego zabrac .
Dzieki.pozdrawiam
|
Salon sukien ślubnych |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam ja tu szukam po internecie tematu,a tu jest!
Kochani podzielcie sie wiadomościami na forum jak sie do tego zabrac . Dzieki.pozdrawiam
prosze napisz ile srednio wyciągacie w ciągu roku? albo ile sukien sprzedacie? macie jakąs pracownice? tez myśle o takim biznesie tym bardziej ze mama jest dobra krawcową więc sama by szyła. tylko mnie zastanawia ile mozna "przezucic" tego w duzym miescie gdzie jest duza konkurencja? Pozdrawiam.
jestem producentem sukienek i szyje lwasne projekty ale relizuje rowniez zamowinia klientow.
Ceny mam bardzo atrakcyjne i jakosc jest pierwszej klasy, nasze produkty sa na poziomie najlepszych w swiecie, roznica jest tylko w cenie, a jestesmy duzo tansi Piotr Calkapeter@gmail.com
Podbijam temat
a co myślicie nad otwarciem salonu sukien w takim polskim centrum handlowym gdzie kazdy ma swój boks i ja tez miałbym swój boks za wynajem sredniej wielkosci to 1200 zł. co o tym sądzicie a do tego moze kupiłbym z biegiem czasu auto i woził do ślubu? co o tym sadzicie i najlepiej aby sie wypowiedzieli ludzie z branzy jak im idzie. Pozdrawiam
dobrze trafiłam :)
Własnie zamierzam otworzyć salon sukien ślubnych, chętnie dowiem się jak się własnie do tego zabrać bo zapał i chęci są ale generalnie nie wiem od czego zacząć :) Dużo pomysłów mam, ale jak to wszystko poukładać? petercalka wysłałam Ci maila :) pozdrawiam Patrycja
oooo, właśnie, wreszcie znalazłam odpowiedni temat. pomóżcie,
Od czego zacząć i jakie trzeba ponieść koszty, mniej-więcej.Moje miasto ma ok 60tys mieszkańców i nie ma tu dobrego salonu. A za lokal ok 60-70m w centrum miasta muszę zapłacić ok 4tys. Poradżcie, ryzykować????
Również mam w planach otwarcie Salonu Sukien Ślubnych i wieczorowych(myślę o komisie i wypożyczalni)Mieszkam w woj. podkarpackim.Nie mam doświadczenia w tym kierunku ani kontaktów
Proszę o kontakt osoby, które mają doświadczenie w tej branży i udzielą mi kilka porad. Pozdrawiam-Iga
Producent suknie ślubne,komunijne,wieczorowe konkurencyjne ceny 15 lat doświadczenia na rynku ślubnym tel.600-927-452
|
|