|
Salon z grami |
Salon z grami
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam Wszystkich użytkowników na forum zarejstrowałem się dopiero dzisiaj, choć czytam je już od ponad roku ;) Moja edukacja dobiega do końca i chciałbym się zająć własnym biznesem. Od dłuższego już czasu zastanawiam się nad salonem gier : połączeniu kupna, sprzedaży, komisu gier, prostych usług, kilku stanowiskach ( 4-7) na PS3, około 3 na PC plus jeszcze kilka pojedyńczych konsoli, nawet stare dobre gry telewizyjne ;) no i jakieś miejsce ( sofy, stoły, gazetki o grach itp. ). Lokalizacje sądze że mam nawet dobrą ( miasto 100.000 - duże blokowisko ). Nie ukrywam że skorzystałem już z kilku pomysłów na forum w rozwiązaniu problemów. Ale jednego nie moge przeskoczyć - licencji na komercyjne wykorzystanie od PlayStation zarówno na konsole jak i gry To że jedna gra - jedno stanowisko to jest logiczne, ale potrzebuje umowy licencyjnej. Od EA nie miałem najmniejszych problemów z taką licencją. Jeżeli Ktoś ma jakąś wiedze na ten temat, albo doświadczenie w prowadzeniu kawiarenki prosze prosze o rade. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje :)
Ponawiam
Co myślicie o takim salonie z grami ?
I jak poszło z tą licencją?
pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Salon z grami": - Pomysł na biznes,salon z grami video - sklep z Grami - Sklep z grami PC - Sklep z Grami na PS3 - Sklep z grami GRYWORLD.pl
• Strona 1 z 1
|
|