|
Salonik kosmetyczny |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam chciałbym zapytać co o tym sądzicie. Moja dziewczyna podpowiedziała mi pomysł aby otworzyć salonik kosmetyczny.(pielęgnacja twarzy dłoni itp.) Ukończyła kurs kosmetyczny i chciałaby coś robić w tym kierunku. Miasto około 70.000tyś ludzi. W centrum jest chyba ze trzy takie salony. Ja mam swój lokal ale bardziej w dzielnicy przemysłowej (dużo hurtowni itp.) doradżcie coś! z góry dzięki
Jezlei chodzi o twoj lokal to raczej nie jest odpoweiedni na taki rodzaj uslug :(
Ja osobiscie byłbym za stworzeniem "kacika kosmetycznego" czyli nie skupiac sie jedynie na tkaich uslugach lecz dodac do tego fryzjera czy ewentualnie jszcze solarium. kompleksowa usluga to jest to :] Wyobraz sobie ze przychodzi jakas pani zrobic sobie wlosy . Keidy patrzy na swoja nowa super fryzure stwierdza. Hmm chyba moge sobie pozwolic jeszcze na paznokcie zeby powalic mojego kochanego :] Wie jednak ze taka inwestycja wymaga sporych nakladow. dlatego moze sprobuj popytac po dzialajacych salonach fryzjerskich czy solariach czy nie cha wejsc w wspolprace i umiescic u siebie w zaklazie takich uslug. na zasadzie: ty placisz za kilka m2 a do tego np promujecie sie razem :] Co tym myslisz?
|
|