To bardziej marzenie mojego życia niż pomysł ale to przecież dział w którym można rozważyć każdą możliwoś
Chciałbym zbudować pojazd z napędem neodynowym jeśli ktoś nie wie co to takiego można obejrzeć na youtube wpisując :magnetic motor, moja koncepcja jest bardziej zaawansowana bo była by to hybryda silnika na sprężone powietrze i silnika neodynowego aby zrealizować taak duży projekt trzeba z 1milion nowych zł i conajmniej 2 lata pracy oraz całą infrastrukture czyli warsztat narzedzia itp. niestety ja tylko ptrafiłbym to zbudować . Dlaczego tak duże środki otóż aby projekt się powiódł trzeba przeprowadzić szereg experymentów pozwalających skalibrować wielkość oraz moc dajej jednostki przeprowadzenia prób itp. w końcowym rezultacie otrzymamy pojazd który rozwinie conajmniej 50km/h i nie bedzie potrzebował nic po za serwisem który nawiasem mówiąc nie będzie ani drogi ani skomplikowany bedzie super ekologiczny bo nic nie bedzie wydalał To pomysł na duży format biznesu dla tego zwracam sie do was z pytaniem czy jest możliwe zdobycie tak dużych środków na budowe i opatentowanie takiego pojazdu ? jeśli tak to czy ktoś umiałby mi w tym pomóc ? zbudowaanie takiego pojazdu jest w 200% mozliwe i są na to dowody pytanie czy przyszedł już czas na samochód przyszłości ? vern troche czekał zanim zbudowano coś podobnego do "nautiliusa"(sorry niewiem czy dobrze napisałem) jak sądzicie takie auto napewno dało by prace wielu ludziom no i powód do dumy że jesteśmy jego autorami. prosze o zabranie głosu w tej sprawie jak to ugryść ?