|
Samochody powypadkowe z ubezpieczalni i poleasingow - Niemcy - strona 6 |
Samochody powypadkowe z ubezpieczalni i poleasingow - NiemcyBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
proszę o ofertę. dziękuje
Proszę o ofertę na PW
Tak z ciekawości, czy dostaliście odpowiedz od autora tematu na pw?
Witam.
Przeczytałem dopiero dziś Twój tekst dotyczący sprowadzania samochodów z firm ubezpieczeniowych.Jestem tym zainteresowany.Proszę o więcej informacji na ten temat i ew. oferty .Pozdrawiam.
Witam.Skupuje samochody uszkodzone .,odbiór wlasnym transportem.tel.512-853-270 woj.pomorskie.
ja dostałem, oferty całkowicie nieopłacalne moim skromnym zdaniem
Witam Serdecznie... Jeśli to jeszcze aktualne to także poprosiłbym o oferte.. Czy Auta sprowadzane sa uszkodzone czy juz naprawione prosto na sprzedarz ?? pozdrawiam
Również proszę o przesłanie oferty na priv
posiadam lawetę z możliwością transportu 3 aut jednocześnie byłbym zainteresowany nawiązaniem współpracy
Witam
Ja tez poproszę o ofertę. Mam komis samochodowy i lawetę. Pozdrawiam
Witam.
Czy ja tez moge prosic o oferte na PW?
Proszę o przesłanie ofert na priv Czy ktoś dostał w ogóle jakąś odpowiedz
Ja dostałem, zgłosiłem się po ofertę zaraz po tym jak autor dodał wpis. od pewnego czasu już nic nie przychodzi,ale generalnie, moim zdaniem, było to całkowicie nieopłacalne
prosze o przeslanie oferty z gory dziekuje
Witam,
proszę o ofertę na priv bądź mail pozdrawiam
Witam, proszę o przesłanie aktualnej oferty na priv. Pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Samochody powypadkowe z ubezpieczalni i poleasingow - Niemcy - strona 6": - Auta powypadkowe z ubezpieczalni Niemieckiej-aukcje onlin - Samochody z polskich ubezpieczalni - Odszkodowania powypadkowe - Dam wysokie odszkodowania powypadkowe! - ODSZKODOWANIA POWYPADKOWE - WSPółPRACA DLA INTELIGENTNYCH!
|
|