|
Samochody z Angli - strona 3 |
Samochody z Angli
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
w anglii mozna kupic samochod PRAWIE za polowe cen naszych sasiadow tyle tylko, ze trzeba te samochody przerobic... ale pomysl good jezeli sie wezmiesz za ten interes, to rob to dobrze aby nie miec koos na sumieniu... polecm wam strone http://www.angliki.pl tam znajdziecie wszystko!!!! aha... jezeli chodzi o lampy to trzeba je koniecznie przelozyc, bo auto nie przejdzie badania tech. sam myslalem, osprowadzeniu Mondeo II i przerobieniu...zaoszczedzic mozna nawet 8 tys.jezeli chodzi o clo, to sa to drobiazgi...kto bedzie chcial od ciebie kase za te kokpity, reflektory, boczki... badz tunele i wiazki kabli lub rurek gumowych na ktore nawet nie masz faktury...albo masz... chociarz lepiej otorzyc warsztat na jakims zadupiu i miec dobra reklame i nikt sie nie uczepi...
orientuje sie ktos moze jak to jest ze sprzedaza takiego przerobionego samochodziku - czy klienci krzywo na takie cos patrza i nie chca za bardzo kupowac - czy jezeli jest atrakcyjna cena autko sie sprzedaje szybko??
molektom:ja proponuje przy sprzedazy powiadomivc kupujacego, ze auto bylo przerobione... zyskasz na tym duz respekt kupujacego... a jezeli chodzi o chec kupna, to nie ma zadnych obaw... znajdzie sie ktos, kto bedzie chcial... moim zdaniem na stronie http://www.angliki.pl sa ogloszenia dotyczace przerabianych samochodow...pozdrawiam
Witam.
Znacie może jakieś stronki z uszkodzonymi samochodami , z samochodami z ubezpieczalni? Pozdrawiam
witam,
tak się składa, że mój kuzyn zajmuje się ściąganiem samochodów z GB (szkocja dokladnie) więc trochę też na ten temat wiem. To, że samochód w dobrym stanie technicznym i z średnim przebiegiem w stosunku do lat można kupić naprawdę za bezcen to już wiecie. Na pewno opłaca się sprzedawać auta na części, jest na tym naprawdę duży zysk, a i nie potrzebujesz żadnych ubezpieczeń i dokumentów, aby auto wywieźć i potem na części sprzedawać. Ale większy zysk jest z sprzedaży aut po przeróbce, i tu najlepszymi modelami są: Skoda Octavia (ściana grodziowa jest przymocowana śrubami!!! poza tym części są tanie i przeróbka nie skomplikowana, ceny dobrze wyposażonych aut oscylują w granicy 1000L), potem VW Passat b4, Audi a3,a4,a5, VW Golf 4, i tam jeszcze troche innych. Większość z tych aut ma silniki diesla ponieważ, tam jest jakaś taka moda na ten typ silników, ogolnie średnia cena w.w aut nie jest większa niż 2500L Interes jak najbardziej opłacalny, a pozatym po dobrej przeróbce nie widać żadnej różnicy pomiędzy europejczykiem a anglikiem xD P.S. na upartego można zarejestrować anglika w polsce jednak z przepisów wynika, że autem tym nie można jechaćszybciej niż 60km/h Pozdrawiam
Cześć może wy podacie mi jakieś strony angielskie z busami lub z samochodami osobowymi i cieżarowymi
Witam!Chcem zacząć sprowadzać auta dosyawcze i części do nich,ale nie wiem od czego zacząć?Jakie auta(angliki)największy mają zbyt w Polsce?Pozdrawiam i bardzo bardzo proszę o poważne podpowiedzi z góry DZIĘKUJE!!!!!
witam jesli ktoś chce auta z uk to mogę pomuc w załatieniu kupnie transporcie mieszkam w anglii i zajmuję się sprowadzaniem aut do przeróbki i uszkodzonych na częsc
pozdro
Witam
W sierpniu wybieram, się do Anglii odwiedzić znajomych. Tak sobie pomyślałem, że może warto na drogę powrotną kupić jakieś autko i sprzedać je w Polsce w całości (zakładam, że później zostanie rozebrane na części) Proszę o podpowiedź jakie warto kupić, żeby nie było problemu z opchnięciem go, nie ukrywam że zamierzam troszke na nim zarobić (powiedzmy około 1,5 tys - to chyba realne). A może ma ktoś konkretną propozycję. Proszę o info na mail mariuszjag2@interia.pl lub odp. tu na forum.
Witam wszystkich na forum. Mysle nad biznesem ze sprowadzaniem samochodów z Angli i rozbieraniem ich na czesci, mam kilka wątpliwości np. czy nie lepiej nie martwic się i kupowac w polsce takie smaochody wiadomo beda drorzsze ale nie trzeba się o nic martwić, własną mam lawte wiec dowóz na plac nie bedzie mnie dużo kosztować, po za tym można je dokladnie obejrzeć, i nie kupowac kota w worku. Sa w polsce firmy włąśnie w tym wyspecjalizowane. Moja rozterka dotyczy jeszcze Jakie to maja byc autka, myślałem nad Mercedesami w polsce ceny kosmiczne sam potrzbowałem kiedyś, czy np. Japończyki typu Honda Acord za 3-4 tys nissan primiera, almera?? może fordy Focus, mondeo?? za jednego merca E klase w 210 mam 2 japończyki. Za to japońce nie psują sie za bardzo wiec tylko na blachach może byc zysk, ale moze już to nie być tak niszowy towar.... PORADZCIE MI COŚ. mój e mail michal_osina@o2.pl
NIE MA MOZLIWOSCI LEGALNEGO SPROWADZANIA ANGLIKOW W CALOSCI NA CZESCI
ZA ROZBIERANIE SAMOCHODWO BEZ UPRAWNIEN STACJI DEMONTAZU GROZI KARA OD 50 DO 200TYS ZL ZA KAZDY ROZEBRANY SAMOCHOD KOLEJNA KARA OD URZEDU CELNEGO ZA IMPORT SAMOCHODOW,ORAZ NIE OPLACANIE AKCYZ, JAK DO TEGO ROBISZ TO BEZ PROWADZENIA DZIALALNOSCI GOSPODARCZEJ TO JESZCZE MASZ PRZECHLAPANE Z URZEDEM SKARBOWYM W MALOPOLSKIM SA DUZE KONTROLE PO SZROTACH I INNYCH FIRMACH SPRZEDAJACYCH CZESCI,MOJ ZNAJOMY DOSTAL JUZ W TEJ CHWILI 600 TYS ZL KARY OD EKOLOGICZNYCH A TO JESZCZE NIE KONIEC POWSTALY SPECJALNE KOMORKI W URZEDACH SKARBOWYCH DO WALI Z PRZESTEPCZOSCIA INTERNETOWA,DLATEGO NP NA ALLEGRO POWSTALY KONTA FIRMA ,U MNIE W MIESCIE JEST TAKA,BYLO JUZ W REJONIE OK 15 KONTROLI POLICJI SKARBOWEJ I TO TYLKO TE O KTORYCH WIEM WIADOMO ZE MOZNA TO ROBIC NA LEWO TYLKO JAK DLUGO ,I CZY ZAROBEK JEST WART TYCH KAR SIEDZE W CZESCIACH OD 10 LAT I WIEM CO PISZE,KIEDYS BYLA SIELANKA TERAZ JEST NIE ZA FAJNIE NIKOGO NIE ZNIECHECAM,ALE TEMAT EKOLOGI JEST TERAZ NA TOPIE I OSTRO SIE ZA TO WZIELI
interes się opłaca. zarobisz więcej niż sprzedając auto w całości ale też rozłoży się to w czasie i potrzebny jest plac albo magazyn ale dla wytrwałych pomysł jest dobry
zainteresowanych tematem zapraszam na sprzedazczesci.info
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Samochody z Angli - strona 3": - samochody z angli - samochody z angli - co z angli? - Sprowadzanie tel. z angli - telefony z Angli
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|