|
Samochody z unii na czesci - strona 2 |
Samochody z unii na czesci
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
ktos mi kiedys powiedzial ze to poto zeby Polacy nie zapomnieli jak sie kombinuje
Jezeli chcem handlowac czesciami i rozbierac samochody na miejscu to musze spelmiac jakies specjalne warunki czy wystarczy ze bede mial zarejestrowana dzialalnosc
WITAM,OPISALEM WATEK CZESCI I SAMOCHODOW NA CZESCI W INNYCM TEMACIE,POSZUKAJCIE TO ZWATPICIE,JAK CI CELNI WPADLI I KAZALI TYLKO AKCYZE ZAPLACIC TO MASZ FART JAK NIE WIEM,BO NORMALNIE TO MIELI JESZCZE OBOWIAZEK POINFORMOWAC EKOLOGICZNYCH I ZA ROZBIERANIE SAMOCHODOW BEZ UPRAWNIEN NA STACJE DEMONTAZU DOSTALBYS OD 50 DO 200TYS KARY ZA KAZDY SAMOCHOD,A NA KONIEC ZALATWILA BY CIE SKARBOWKA,TAKZE MASZ SZCZESCIE JAK CHOLERA BO NP. MOJ ZNAJOMY JAK MU WPADLI JEDNI A POTEM RESZTA TO NIC ZE ZWINAL INTERES TERAZ MA JUZ 600TYS ZL KARY OD EKOLOGICZNYCH A W KOLEJCE CZEKAJA JUZ NASTEPNE,TAKZE POWODZENIA
więc trza rozbierać za granicą i ino części przywozić...
akcyza podobno nielegalna ale jak się upomnisz to cię dojadą za zaniżoną cenę na umowie
Dobrze Gazda piszesz ja tak robie i jest ok Firme za granica mam ,rozbieram za granica reszte niepotrzebnego szmelcu zlomuje na co mam papier.Czesci wioze busem do polski i jest ok Pozdro
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Samochody z unii na czesci - strona 2": - SAMOCHODY NA CZĘŚCI - HURT CZĘŚCI - LEGALNIE - - ścigacze, samochody.....import dowolny kraj Unii oby tanio - samochody na czesci - SAMOCHODY A CZESCI - Samochody na częśći?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|