|
Samochody z USA |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
chciałbym się za to zabrać, ale nie wiem od czego zacząć. Pomozcie Prosze.
Jest to dosyc dobry pomysł,
To jest mój znajomy był w usa, kupił 2 auta dosyc dobrej klasy, zarobił na nich 100%, Kontener koszstuje chyba 1000$ idzie troszke czasu ale warto. placi się cło wysokie ale można to obejsc jak ktoś ma tam licencje dilera i cie zna to obniza wartosc auta. Za 20 tys kupisz dobrej 1 klasy auto. on kupuje z takiej stronki, nie chce mi podac ale nie na pewno z jakiegos ebayu. Zrobił troche, kasy, w kontener znajomy jego wrzucił mu jeszcze kupione przez niego laptopy i inne rzeczy Warto by samemu tam pojechac i zrobić sobie znjomosci ja tam mam kuzyna musze uzbierac torche kasy, mozna zrobić wspólprace, on łatwi auto a ja je sciagam i dostaje %.
proszę poczytać w kategorii Import Eksport, tam można dowiedzieć sie wiecej na temat samochodów z USA
Zaczęcie takiego biznesu bez pomocy po stronie USA praktycznie nie jest możliwe. Polecam inny sposób - wybór firmy w Polsce z którą w porozumieniu będzie Pan sam mógł kupować samochody w USA za małą prowizję typu 500 USD.
Przykładowo jaka to mogła by być firma ?
Np: http://usaautosystem.pl
A wlasnie ze nieprawda..a i żaden usaautosystem za 500 dol nie załatwi wam auta... a Paweł Z to jej własciciel...Szuka klientów
Pawel Z z tymi cenami co sa na tej stronie to moze w Grojcu z tymi samochodami stac i szukac jele.. ;)
Naucz się angielskiego ,jeżeli już znasz to 1/3 sukcesu. Poleć do usa i znajdż dilera , dogadaj sie w polsce zbierz zamówienia i pobierz zaliczkę na kupno aut . To tak upraszczając :)
A samochody mają tam tanie jak barszcz wystarczy wejść na ebay tam ceny samochodów używanych z małym przebiegiem z 2007r to 1/3 naszej wartości. Myślę , że pomysł sie sprawdzi i życzę powodzenia.
Panowie a po co latać....
Jak sie zna angielski to w dobie internetu... mozna wszystko zalatwić
Apropos własnie w piatek odbieram pierwszy kontener ;)
jak kupiłeś to napisz ile samochodów mieści się w kontenerze i jaki jest jego koszt?
W Hamburgu sprzedają wózki z USA prosto z kontenerów, świerzyzna (kupują w dobrych cenach w usa, wiec cena jest podobna do tych Stanowych). Normalnie łykasz to co zjeżdża i widzisz stan (bo w czasie ładowania na statki często z aut giną radia, dodatki, waha, pojawiaja sie rysy czasem nawet głebokie).
Może lepsze będzie to ?
Jakby ktos chcial autko z usa to moge zalatwic wszystko wraz z dostawa pod dom. Obecnie jestem w kanadzie ale autka kupuje z calej ameryki. pozdrawiam
Masz może jakieś namiary do tego Hamburga, proszę o więcej info. Pozdrawiam!
|
|