Witam,
Co myślicie o tym aby zaprojektować i stworzyć barek lodowy który można by wypożyczać restauracją, firmą cateringowym czy na indywidualne przyjęcia typu wesele, komunie, chrzciny, osiemnastki.
Bar miałby dlugość około 160 -180 cm, w pierwszej częsci była by komora mroźnicza na 3-4 kuwety. z której goście mogli by sami sobie komponować sami swoich deserów. Obok tego wbudowane pojemniki 3 x1/9gn na owoce pokrojone, które by wzbogacały deser. Następnym urządzeniem była by maszyna do bitej śmietany, która komponowała by się z całością poprzez zabudowanie jej w jakiś fajny sposób. Następnie 3-4 dozowniki do sosów zabudowane w blacie. a obok tego 2-3 dozowniki na posypki (czekoladowe, czy jakieś inne).
Sukces by polegał na tym aby to wszystko się razem se sobą komponowało, Grafika od czoła tego barku jakaś ciekawa. Pomysł jest wydaje mi się fajny, gdyż nigdzie się z tym nie spotkałem. A mam możliwości zrobienia takiego cuda, gdyż w mojej rodzince każdy czymś sie zajmuje powiązanym z tym. Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam