Witam
przyszedł mi do głowy pomysł, związany z agroturystyką, w ostatnim czasie starałem się znaleźć ogłoszenia ze swej okolicy odnośnie noclegów agroturystycznych, znająć lokalizację około 5 z nich, chciałem zobaczyć czy są w sieci, aby sprawdzić co mają w ofercie, niestety, znalazłem tylko jeden z nich, i to po sporyc poszukiwaniach
w związku z tym przyszedł mi do głowy serwis agroturystyczny o ciekawej realizacji i rozwoju, w gruncie rzeczy w głowie mam już cały plan i w sumie wydaje się bardzo realistyczny do zreazlizowania i czerpania z niego korzyści finansowych
faktem jest to, iż na początek działa się za free, bo żadne gospodarstwo nie wyłoży kasy na samo ogłoszenie, ale gdyby poczuło korzyści, z zamieszczenia w serwisie swego ogłoszenia, z przyjemnoscią wyłożyło by kasiorkę
do tego doszłyby jakieś raklamy, ale dopiero gdyby zaczęło się kręcić
ale, największy problem jest w stworzeniu takiego serwisu
co nieco znam się na sprawach informatycznych, ale php-ista i bazodanowiec ze mnie marny, i w tym momencie rodzi się problem
nie mam kasy na złożenie zlecnia na budowę takiego serwisu i jego konserwację, a sądzę, że ma porządną przyszłość
co sądzicie o tym
PS
jeśli ktoś zna się bardzo dobrze na tworzeniu rozbudowanych stron internetowych z dość sporą bazą danych, z przyjemnością nawiążę współpracę, w zamian za przyszły podział zysków
aha wspomnę, że pierwsze kroki już poczyniłem, bo pomysł wydaje mi się bardzo realny, wykupiłem już domene
kontakt na pw lub gg: 178891 (często niewidoczny)