witam
zainteresowalem sie tym tematem nie dawno
moze ktos cos o tym wie
jak zalozyc na jakich warunkach to pracuje
w jaki sposob jaki jest mniej wiecej koszt
pozdrawiam
|
serwis bukmacherski |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
witam
zainteresowalem sie tym tematem nie dawno moze ktos cos o tym wie jak zalozyc na jakich warunkach to pracuje w jaki sposob jaki jest mniej wiecej koszt pozdrawiam
Z tego cop się orientuj w chwili obecnej polskie prawo zabrania zawierania zakładów przez internet. Trzeba czekać na zmiane przepisów niezgodnych z przepisami UE lub tam założyć działalność
witam
to jak funkcjonuja serwisy takie jak Etypy badz inne
ale co chcesz zakładac?
przecież etypy to jest tylko serwis, pewnie prywatnej osoby która zarabia na reklamach zgłaszasz sie do firmy tworzącej serwisy, placisz i wymagasz, później reklamujesz i masz serwis Jesli chcesz założyć bukmachera to oooo to już całkowicie inna bajka w polsce tego nie zarejestrujesz (w/w), jedynie gdzieś gdzie nie ma podatku za tego typu usługi (czyli np malta) ale na początek musisz miec około 2 mln Euro i zanim bedziesz miec na tyl klientów żeby dobrze na tym zarabiac to troche czasu minie. Rynek jest dośc nasycony bukmacherami, ja sie tym zajmuje i jestem w temacie co do serwisów o tej tematyce to naprawde siec tez jest tym nasycona i jesli nie bedziesz miał profesjonalnego i czegoś "nowego" to nie licz żebys sie przebił a co najważniejsze musisz sie na tym znać :) wiem co mowie bo w bukmacherce siedze już z 8 lat
|
|