Sprzedam serwis internetowy glosnarodu*pl
Aukcja na allegro. Z powodu ograniczeń na forum nie mogę umieścić odnośnika do aukcji.
W wyszukiwarce na allegro wpisz "głos narodu".
Zachęcam do licytacji.
|
Serwis "Głos Narodu" - http://glosnarodu.pl |
Serwis "Głos Narodu" - http://glosnarodu.pl
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Sprzedam biznes, sprzedam firmę
Autor
Wiadomość
Sprzedam serwis internetowy glosnarodu*pl
Aukcja na allegro. Z powodu ograniczeń na forum nie mogę umieścić odnośnika do aukcji. W wyszukiwarce na allegro wpisz "głos narodu". Zachęcam do licytacji.
A jaka cena, statystyki itp?
Więcej informacji udzielę na PRV.
A to czemu ? Tak jest z tym marnie że ludzi nie chcesz odstraszyc ?
Jesteś żałosny :)
Tak twierdzisz bo dziś jeszcze do lustra nie zaglądałeś a ja pytałem poważnie dlaczego tak śmieciowo potraktowałeś to forum nie skopiowałeś nawet opisu z aukcji allegro tutaj.
"Post nie został wysłany ponieważ nowi użytkownicy nie mogą wysyłać postów zawierających linki do innych stron."
W dalszym ciągu uważam, że jesteś żałosny. Nie zamierzam kontynuować tej rozmowy.
Co to w ogóle ma być ?
Portal działa celem informowania na bieżąco internautów o tym co dzieje się w kraju? No jakoś tego nie widać. Daty dodawania wiadomości: - 10/11/2011 - 25/10/2011 - 11/10/2011 - 03/10/2011 - 23/09/2011 - itd. Aktualność tematów = 0. Z częstotliwości wiadomości widać że właściciel/administrator dodaje wiadomości kiedy mu się przypomni o tym. Z daty rejestracji domeny widzę że na fb polubiło portal przez ponad rok zaledwie 128 osób. Bardzo słabiutko z treścią. W aukcji piszesz takie treści: - " Serwis z ogromnymi możliwościami " , skoro z ogromnymi możliwościami to czemu go sobie odpuszczasz i się go pozbywasz? Już się znudził? - " Super domena! " - gdzie ona super? Zero wartości ma. Równie dobrze taką samą domenę mogę zarejestrować w com.pl , com , eu , net itd. Są wolne. - " Wiele możliwości! " - dlaczego tych możliwości nie wprowadzasz? Jedyną możliwością to jest dodawanie chociaż jednej wiadomości dziennie :-) Plan działania założyciela był taki: Wykupić gotowy system CMS, postawić portal z wiadomościami z kraju. Na początku był w tym aktywny, zobaczył jednak że portal nie ma dużego zainteresowania to zaczynał olewać go i sporadycznie dodawał wiadomości. Raz co tydzień, później co dwa tygodnie, a teraz co miesiąc. Teraz postanowił się tego pozbyć aby chociaż zwróciło mu się za koszt zakupu systemu CMS u niejakiego Radosława B. :-) Do tego widać jak nisko oceniasz możliwości swojego portalu - startujesz od ceny 1 zł. Jeżeli by miał ten portal jakąś wartość była by kwota minimalna tak abyś przy sprzedaży nie stracił. No chyba że będziesz w nieskończoność przerywał aukcje aby nie było zwycięzcy :) Twoja arogancja mówi sama za siebie. Radiesteta grzecznie zapytał abyś podał jakieś szersze informacje które nawet i Tobie pomogą złapać chętne osoby to Ty z tekstami że jest żałosny. Jak dla mnie jesteś zwykłym dzieckiem które obraża się gdy coś nie wyjdzie po jego myśli. Więc Twój portal z możliwościami jest wręcz żałosny. :-)
Brawo Sherlocku! Prawdę mówiąc wszystko to co napisałeś jest wyssane z palca i nijak się ma do rzeczywistości. Dokładnie przeczytaj to co mam Ci do "powiedzenia".
Sherlocku! Po pierwsze, przeczytaj pierwsze zdanie na aukcji, a dowiesz się dlaczego sprzedaje serwis. Po drugie, jeśli za datę rejestracji domeny uważasz powstanie portalu, to widać, że zupełnie nie masz pojęcia o tym co piszesz. Po trzecie, teksty dodawane są sporadycznie tylko po to, aby stronę "podtrzymać" w Google. No, ale przecież Ty się na tym znasz ;)
Sherlocku! Po pierwsze, przeczytaj raz jeszcze pierwsze zdanie na aukcji. Na tą chwilę nie stać mnie i nie mam czasu na dalszy rozwój strony. Należy włożyć sporo pieniędzy w reklamę. Uważasz, że każda strona, która powstaje w sieci od razu staję się popularna jak FB? Jeśli dasz mi $, to z chęcią wycofam aukcje i będę kontynuować pracę nad serwisem. Uważasz, że to nie jest "super" domena? Jakie masz pojęcie o domenach? Wszystkie osoby, które znam były zaskoczone, że udało mi się zarejestrować taką domenę. Podawanie przykładów eu, com, net, świadczy tylko o tym, że naprawdę nie wiesz o czym piszesz i nie znasz rynku domen i ich sposobie wyceniania. Tak, uważam, że ten serwis ma ogromne możliwości. Dlaczego ich nie wprowadzam? Odpowiedź znajdziesz (zgadnij gdzie).
Proszę o to abyś natychmiast usunął ten wpis lub umieścił sprostowanie, że w powyższym zdaniu posunąłeś się do kłamstwa za co bardzo przepraszasz. Jeśli tego nie zrobisz poproszę o to administratora. Jest to autorski CMS zrobiony na zlecenie, a dokładnie robił go mój znajomy. Chyba nie muszę Ci tłumaczyć co grozi za takie kłamstwa?
Ja widzę tylko jedną rzecz, a mianowicie Twój brak wiedzy i kompetencji. Nawet nie przyjrzałeś się dokładnie aukcji, a wypisujesz tu takie rzeczy (szok). Na allegro jest ustawiona cena minimalna (śmiech).
Zastanawiam się po co pisałeś tego posta. Mam kilka hipotez m.in. taką, że chciałeś pocieszyć lub podlizać się Radiestetowi, bo na pewno nie zabłysnąć inteligencją... Mam nadzieję, że tym razem wysiliłeś swoje szare komórki i w odróżnieniu do aukcji, przeczytałeś wszystko dokładnie i nie będę musiał niczego ripostować. P.S Wyjaśnijmy sobie jedno. Nie po to daje swój prywatny numer gadu-gadu i emalia, aby szczegóły dotyczące strony omawiać na forum publicznym. Osoby zainteresowane same się zgłoszą, co zresztą robią. Takie osoby dla mnie są potencjalnymi klientami, a Wy jesteście "trolami" z forum dla których tracę swój cenny czas.
Chciałbym się odnieść jeszcze do tego:
Podkreślę to raz jeszcze, kompletnie nie wiesz co piszesz! Kod źródłowy strony jest autorski. Strona została zrobiona od postaw. Każda szanująca się firma programistyczna za podobną pracę i stworzenie podobnego serwisu wzięłaby grubo powyżej 5 tys. zł netto. Za samo pozycjonowanie firmy biorą nie małe pieniądze. Dlaczego ja Ci o tym pisze? Przecież Ty wszystko wiesz (śmiech). P.S Nie mogłem edytować poprzedniego posta.
A Ty chłopcze ile dałeś ? 5-10-15-20 tys zł? :-) - w końcu ceny "SZANUJĄCEJ SIĘ FIRMY PROGRAMISTYCZNEJ". Ale może dałeś mniej? Skoro tak to brałeś do firmy która mniej się szanowała. Sam zaprzeczasz swoim słowom. :-)
A jesteś tak zdesperowany że musiałeś dodać ogłoszenie na forum w którym są same "trole" i liczysz że któryś z nich kupi od Ciebie ten ochłap :-) Uważaj tylko abyś pod nadmiarem ofert jakie zgłaszają Ci ludzie miał zdolność bankową na przyjęcie grubej gotówki za sprzedaż tego niszowego portalu który ma WIELE MOŻLIWOŚCI. :-D
Niestety autor tego postu nie reprezntuje żadnej klasy, tym bardziej biznesmena. Na postawione pytania odpowiada obrażaniem pytających dyskutantów. Zatem moja propozycja to go zignorowac - skazac na niebyt na co zasługuje. Nie kupiłbym od niego nawet poczki zapałek po tym jak traktuje swoich potencjalnych klientów.
Zabawnie się robi...
Po pierwsze: nie jestem biznesmenem i chyba nie każdy odwiedzający to forum musi posiadać taki status. Po drugie: wróć do początku tematu i zobacz co odpisałeś na moją wiadomość, w której wyraźnie napisałem, że szczegółów udzielę prywatnie: "A to czemu ? Tak jest z tym marnie że ludzi nie chcesz odstraszyc ?" Tak się zachowuje prawdziwy biznesmen lub potencjalny klient? (śmiech) Odsyłam do regulaminu forum. Wyraźnie w nim napisane jest, że: Zapytania o kontakt lub oferty handlowe należy przesyłać za pomocą Prywatnych Wiadomości. To już nie pierwsza i ostatnia Twoja wpadka w tym temacie (m.in. z linkiem do aukcji). Proponuję abyś walnął głową parę razy w ścianę i powiedział sobie - "wyszedłem na kretyna, przyznaje się do błędu".
To moj ostatni wpis tu bo to już nudne. CZYTANIE ZE ZROZYMIENIEM ZAWODZI U CIEBIE NA CAŁEJ LINII. Reszta to już tylko tego pochodne. Nawet Regulaminu nie rozumiesz mylisz rzeczowy opis towarów, ofert itp itd z zakazami regulamnu. Jak ktoś ma coś kupic nic o tym nie wiedząc ? Gdybyś to opisał normalnie to dostałbyś sporo zapytan ofert itd. Wtedy nie miałbyś czasu pisac takie dyrdymały jak powyżej. Ale że nic nie dostajesz bo kto poważny ma czas na czytanie takich jak twoje ogłoszen wydzieranie po kawałku informacji ? Nikt. Wiec je piszesz.
Przez ostatnie 4 dni aukcja podpita została o 2.50 zł :-)
Sam zobacz jak GŁOS NARODU przemówił i ocenił Twój portal który ma taki ogromny potencjał. Z takim zainteresowaniem, jak to napisałeś wcześniej - staniesz się milionerem. Będzie o Tobie głośno, Europa, Ameryka a nawet Azja usłyszy jaki to Polak mądry i sprzedał za 227.50 zł portal który miał ogromny potencjał - będą o Tobie pisać w książkach aby wzorować się na Tobie i na tym jak za grosze oddajesz portal skazany na sukces :-) Chcesz zarobić? Zacznij myśleć. Tysiące sprzedających ma swoich ludzi którzy podbijają aukcje - jak człowiek widzi że inni o coś się biją to też to robi sądząc że jest to warte uwagi. - myślenie nie boli :-)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Serwis "Głos Narodu" - http://glosnarodu.pl": - "Nietypowy obiad" czekając na serwis na Śląsku - "Bazę" na dochodowy serwis internetowy. - Praca "na etat" ale "na fakturę"-jak to rozwiązać? - dotacja "za" lub "na" utylizacje odpadów elektronicznych - Czy oprócz produktów firmy "X",moge miec produkty firmy"Y"?
• Strona 1 z 1
|
|