Witam
Mam male doswiadczenie w naprawach telefonow,hcialbym otworzyc serwis gsm.Mieszkam w gdansku.Prosze o info.jak to dziala,gdzie kupuje sie akcesoria,oprogramowenie,telefony.
|
SERWIS GSM |
SERWIS GSM
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Mam male doswiadczenie w naprawach telefonow,hcialbym otworzyc serwis gsm.Mieszkam w gdansku.Prosze o info.jak to dziala,gdzie kupuje sie akcesoria,oprogramowenie,telefony.
Też jestem ciekawy jak to zrobić bo sam się też zastanawiam nad otwarciem takiego serwisu i bardzo mnie interesuje jak to jest z zarobkami w takim serwisie???
Witam zarabia sie głównie na sprzedaży akcesoriów można też zdejmować simloki za 10 zł a koszty wynosza zero zł mógłbym dostarczyć dla pana akcesoria gsm po cenach hurtowych w razie czego proszę wysłać wiadomość na priv
wszystko co potrzebne mozna dostac na allegro za niewielkie pieniądze. trzeba miec dobry punkt a to kosztuje...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "SERWIS GSM": - Serwis IT, serwis komputerowy u klienta. - Serwis internetowy - serwis aukcyjny - serwis.serwis.elektro - serwis www - Serwis GSM
• Strona 1 z 1
|
|