Witam.
Prowadzę własną małą Agencję Promocji Interaktywnej. Projektuję i tworzę nowe formy reklamy; nowe formy życia w sieci, które można później wykorzystać jako nośnik reklam.
Obecnie pracuję nad nowym projektem.
Ale w głowie zrodziło mi się coś zupełnie nowego... i potrzebuje kilku zapaleńców znających nieco branżę i sieć i/lub będących świetnymi organizatorami.
Serwis organizujący niespodzianki, np. na zaręczyny, urodziny etc.
Tak się składa, że kilka lat temu zjeździłem całą Europę. Tułałem się tak trzy lata, i niedawno uświadomiłem sobie jak wiele prywatnych kontaktów posiadam. Europa, Australia, USA i Afryka.
Co Wy na to, jeśli np. będąc na ów stronie www, włożycie do koszyka "100 pocztówek z życzeniami". Zostaną wysłane z wielu miejsc na ziemi, oryginalnie ręcznie napisane, znaczek, etc. Lub wielki banner trzymany przez kilka osób pod wieżą Eifla w Paryżu, z polskim napisem "KOCHAM CIE, MAGDO!". O danej godzinie, zainteresowana osoba, widzi to on line na WebCam. I tak dalej, i tak dalej. Pomysłów jest setki. Wszystkie realizacje zostają w archiwum i są dostępne dla każdego. A jak wiemy ludzie takie coś oglądają chętnie, więc strona ma szansę na oglądalność. Potem to już wiadomo, co się robi.
Ale........
Organizacja, organizacja, organizacja.
Co Wy na to??
Mówię o tym poważnie. Jak o wszystkim co robię, mimo, iż moja żona nadal nie wie za ci moi Klienci mi płacą..:) Nie każdy rozumie reklamę. Królową branż.