|
Serwis samochodów ciężarowych |
Serwis samochodów ciężarowych
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, szukam wspolnika z doswiadczeniem do uruchomienia serwisu samochodow ciezarowych, dysponuje warsztatem, biurem, placem manewrowym i parkingowym, lokalem z przeznaczeniem na sklep auto-czesci, trzema doswiadczonymi pracownikami i odpowiednimi finansami. Wydawac by sie moglo, ze mam praktycznie wszystko do uruchomienia tego biznesu, ale .... brak mi duzego doswiadczenia w tej branzy, nie chce ryzykowac bo wiem, ze nie jest to temat latwy, wiec szukam kogos odpowiedniego. Tak przy okazji, co w tej branzy mozna sie spodziewac? Mam na mysli koszty zakupu narzedzi i maszyn, zarobki pracownikow, ew. jakies zezwolenia czy uprawnienia itp... ? Z gory dziekuje za cenne uwagi i spostrzezenia. Jezli jest ktos tym powaznie zainteresowany prosze pisac na PW.
Skad jestes i w jakim miejscu masz plac ?
mieszkam w Malborku, plac polozony jest przy ruchliwej tranzytowej trasie E22
Sprawdź również podobne tematy:
- Sprzedaz samochodów ciężarowych
- Warsztat samochodów cieżarowych - Mechanik ASO Samochodow Ciezarowych UK - MYJNIA SAMOCHODÓW CIĘŻAROWYCH - SPRZEDAŻ samochodów ciężarowych, przyczep - Szrot - kasacja samochodów ciężarowych - [Pomysł] Parking dla samochodów ciężarowych - Klocki hamulcowe do samochodów ciężarowych - Oferuje opony do samochodów osobowych i ciężarowych! Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|