|
SEX SHOP ON-LINE - strona 2 |
SEX SHOP ON-LINE
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
gonzo znam sie na tym troche i powiem tobie naprawde daj sobie spokoj.Nie bendzies mial sukcess.....dlaczego kazdy i to naprawde kazdy sklep nie zyje od klientow z google to tylko moze 0,1% tylko od klientow od webmasterow kture chca swoje 25-30%.Sa jeste setki inne faktory kture nie znasz ale kture istnieja ......Bo wjesz z jezli twoja strona nie bendzie pod prawem angielskim zbudowana z mozes isc za to do pudla za lamanie prawo ochrony niepelnoletnich itd?
Janusz,
Moja strona bedzie budowana zgodnie z prawem angielskim i w Anglii,o to sie nie martw
no to powiedc mi jakie sa prawa w angli kture gwarantuja ci 100% pewnosci z ci nic nie grozi......jezli to znajdzies bendzies bochaterem bo takie cos raczej nie istnieje.......i wlasnie tutaj jest ten problem.......calkowicie w zlom strone sie informujes .....i za rozowo sobie to wyobrazasz....... bo co reklamacja co z klientami kture nic nie zamowili co z oszustami kture uzywali kradzion karty kredytowe lub konta bankowe......o tym kiedys pomyslales ?
I masz racje. ZAjmuje sie tym i wiem ze mozna uzyskac ogromne efekty. Jak dla mnie zaden biznes nie bedzie działał bez pozycjonowania. Aby wypozycjonowac na rynek zachodni bedzie trudniej znaleźć eksperta ale wszysko jest możliwe. Konkurencja duza ale przy odpowiednim sfinansowaniu wiele mozna zdziałac...
no i to widac z nie znas sie na internetu tylko jestes zlyklym seo ktury sa przykonani z bez nich nie ma internetu i reklam LOL. A tak scerze mowiac jaki inny rodzaj od reklamy jeste znasz oprucz seo i bannery hmmmmm....????? LOL aha i taki zwany ekspert kosztuje w zachodzie okolo 1000 Euro na 2 dni..........myslis z tyle zarobisz bo pan expert od seo zapomial jeste powiedzic z o pozycje w google czeba caly czas walczyc i to nie znaczy tylko 2 dni pracy dla experta tylko po 2 dni na kazdy miesac....... i to tez bez gwarancji pozicji............. Seo bendzies mial effekty tylko przy niches ale nie przy slowa kluczowe jak sexshop nato ja dam ci gwarancje bo tam nie takie ludzie siedza
Ja wiem ze ktos tam zarabia 1000 euro na 2 dni. Ale on ( wrecz jestem pewien) pisac poprawnie umie.
Co do zdolnosci, umiejetnosci hmmm nie chwalilem sie, nie wywyzszalem sie a wiec czego ty sie czepiasz? Co do wiedzy o Seo wiem za pewne wiecej od ciebie i mniej od innych. Ale swoje juz wypromowalem i wiem jakie daje to efekty. A jakie reklamy znam oj wiele wiele.... Co do twego poprzedniego postu. Kradzione karty i zakupy przez nie sa odpowiednio zabezpieczone. A ryzyko jest minimalne, a osoby ktore zglosza reklamacje beda to tylko osoby ktorym produkt sie na prawde nie spodoba lub bedzie mial defekt a wiec maly procent wszytskich klientow... Gonzo nie sluchaj każdego... Rób swoje a jakbys miał jakies pytania to pisz na PW. Bo inaczej Janusz bedzie dalej bledy robil i kazdy zrozumie tylko 50 % jego postu...
boze nie chce mi sie normalnie juz tutaj pisac jak te durne posty czytam........wiele wiele(no jakie).....rysyko minimalne....dziwne z najwienkse firmy maja z tym klopoty .....ale jak dla mnie ostatni post tutaj
..inny lepjej wiedza bo slyszeli z tak jest a ludzie kture wiedza nic nie wiedza nie warto sluchac ale posuchaj chlopaka ktury jeste zielony jest swoimi 18 lat i zapomientaj moje swola jak bendzies mial Scotland Yard u siebie w domu. chesz to lec w bagno GO ON !!!!!!!!!!!
I tak nic nie zrozumiałem...
Robert Długopolski, Ja tez z jego postow malo zrozumialem,widocznie Janusz pomylił sie i zamiast isć do przedszkola siadł na kompa... hehe
Tak powaznie to znam goscia,który zajmuje sie pozycjonowaniem,jesli chodzi o prawo to sporo jest podobnych stron wiec wszystko jest zgodnie z prawem. Moze Janusz to jakis "moher" albo konkurencja?
na pewno konkurencja...
ahaha ale sie usmialam:))) no to jak z tym seks szopem? pokazuj:))
Strona jest w trakcie budowy.Na efekty pozycjonowania tez trzeba troche poczekac.Powiadomie Was co i jak.
Masz racje że pozycjonwanie to ponad polowa sukcesu, jednak chyba sobie nie zdajesz sprawy jaka to trudna i droga czynność.
Chcesz wypozycjonwać swoj sklep do anglojezycznego TOP10 na fraze "sex" ?? Juz lepiej otworz zwykły, nie internetowy sex-shop, bo koszty firmy pozycjonerskiej, przy tej frazie wyjdą cie drozej niz lokal wlasnosciowy pod sklep na londynskim Soho. [edit] A zreszta, jak ci sie uda wypozycjonwac byle jaka strone do TOP10 na haslo "sex" to nie musisz miec juz zadnego sklepu, z samych reklam na niej zarobisz kilkaset USD dziennie (chocby z peakclicka)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "SEX SHOP ON-LINE - strona 2": - M&M Shop and nutella shop - PRL Shop - Sex-shop - eBay Shop ? - Foto-shop
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|