|
Siatka ogrodzeniowa - produkcja |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Niezla maszyna,wiadomo cos o cenie?
Czy ktoś może mi podać adres tego producenta na PW? Z góry dzięki!
Inwestorek czy te ceny ktore podaleś sa cenami brutto czy netto?
Inwestorek tak mogę podać ci namiary na tego producenta ale czy te ceny są dalej aktualne to nie wiem wiem że takie były w kwietniu tego roku jak cos to wyśle na PW
techmal te ceny to brutto z kwietnia
Czyli już dawno nie aktualne :)
Jeśli ktoś miałby ochote zaczać produkcje mam do sprzedania maszyne do siatki i 1.4t drutu 2.1po powleczniu 3.2
Jestem z Trzebini (małopolskie 32-540). Aktualna cena u nas siatka drut h1.5m oczko 50 drut 3.1 powlekany 13 netto. Przy duzych zamowieniach po 12netto.
Sprzedam !!!
Maszyna do siatki kpl. stół 2 podajniki drutu, tuleje fi 20 fi 30 fi 55 fi 60 fi 70 - tuleja 60 nowa kilka dni pracowana - przygotowana do powlekanego, Siatka 1,5 m z drutu 2,5 mm - 40 mb kilka gratis z drutu 2,8 mm - 210 mb z drutu 3,0 mm - 40 mb kilka gratis z drutu2,0/3,1 mm - 55 mb do tego ok 300 kg drutu 2,8 mm ok 300 kg drutu 2,0/3,1 mm Naciągi ocynkowane do siatki 100 mm - ok. 50 szt. Naciągi ocynkowane do siatki 120 mm - ok. 50 szt. Cena z wszystko 13 200 zł brutto z Vat - likwidacja produkcji, koszt zakupu samego drutu bez produkcji siatki to sporo ponad 7 000 zł, a sprzedaję razem sporo gotowej siatki !!! Firma zmienia profil na handlowo- budowlany Siatka głownie robiona na własne potrzeby i na sprzedaż. Rozważę w rozliczeniu samochód dostawczy lub osobowy. Na propozycje czekam na Pw. Podlaskie - okolice Białegostoku POZDRAWIAM !!!
proszę o podanie jeśli ktoś ma jakieś kontakty na drut do produkcji siatki w okolicach Konina woj wielkopolskie
Pozdrawiam
Techmal interesuje mnie maszyna ale nastawiam się głównie na produkcję powlekanej siatki, czy na Twojej maszynie można to robić?
Tak można robic powlekaną siatke jak rowniez ocynkowana kwestia ustawienia a tu jest adres na allegro gdzie mozna ja obejrzeć http://www.allegro.pl/item386176896_mas ... anio_.html
a tu jest link do zumi z namiarem na miejsce gdzie mozna obejrzec maszyne po uprzednim kontakcie tel 504154789 http://www.zumi.pl/1524391,Tech-Mal._Da ... firma.html
NOWE OGŁOSZENIE PO KOREKCIE Cena PROMOCYJNA CENA TYLKO DO KOŃCA CZERWCA -SPRZEDAJĘ TYLKO CAŁOŚĆ !!! - 11 700 zł BRUTTO Z VAT !!!
Na tej transakcji nic nie zarabiam, a nawet w 100 % nie odzyskuję swoich pieniędzy. Maszynę przywiozłem z miejscowości 300 km ode mnie i musiałem wszystko przerobić po swojemu. Zdradzę też kilka tajników w produkcji siatki. Zdjęcia siatki, maszyny na e-mail. Sprzedam !!! Maszyna do siatki kpl. stół 2 podajniki drutu, tuleje fi 20 fi 30 fi 55 fi 60 fi 70 - tuleja 60 - 300 zł nowa kilka dni pracowała - przygotowana do powlekanego, Siatka 1,5 m z drutu 2,5 mm - 50 mb kilka gratis, bez Faktury !!! = 550 zł maszyna może być bez faktury - 3000 zł , jeśli z fakturą to + VAT - 3660 zł z drutu 2,8 mm - 230 mb = warte 3928 zł z drutu 3,0 mm - 50 mb kilka gratis = 850 zł z drutu2,0/3,1 mm - 105 mb = 1384 zł ok 200 kg drutu 2,0/3,1 mm = 1000 zł , trochę ponad 200 kg. Naciągi ocynkowane do siatki 100 mm - ok. 47 szt.- 115 zł Naciągi ocynkowane do siatki 120 mm - ok. 49 szt. - 179 zł Likwidacja produkcji, będziemy teraz sie zajmować budowlanką i importem z chin Firma zmienia profil na handlowo- budowlany, a PKD wcześniej już takie miała Siatka głownie robiona na własne potrzeby i na sprzedaż. Rozważę w rozliczeniu samochód dostawczy Do maszyny dodam kontakty na drut ocynkowany w tej chwili po 2,05 zł netto i 3,55 zł netto ocynk oraz 4,10 zł netto powlekany. Podlaskie - okolice Białegostoku POZDRAWIAM !!!
witam ,proszę o ofertę cenową drutu ocynkowanego(zakup ok 5t gotówka)
Jaka średnica polski czy zagraniczny, w tej chwili wszystko ma znaczenie.
No dajcie namiary na tani drut. Bo ja najtaniej znalazlem 3.60 ocynk i 4.30 pcv.Bez Vatu. A moze ktos sprowadza ze wschodu. Tam pewnie jest taniej. Moze ktoś zna tam firmy zajmujące sie produkcją drutu. A moze niezle by mozna zarobić na powlekaniu drutu. Zajmuje sie ktos tym? Lina do powlekania drutu to ok 30 tysiakow kosztuje.
|
|