|
Siatka ogrodzeniowa - produkcja |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
sprzedam drut oc pcv 4.25zł za kiligram+vat ,odbior osobisty, podkarpacie
cena 4.25zł za kg do konca czerwca
Prosze o oferty drutu oc od 2 do 4mm
drogo. sprowadza ktos ze wschodu?
Drogo ? - To taniej długo nie będzie ! Będę miał drut ocynk ale jeszcze jedzie jak długo nie wiem ...
Czyli w Polsce nie znajde taniej drutu niz 4.25? A da ktos namiary na firmy ze wszhodu i ile tam kosztuje drut?
siatex, jak moge sie z toba skontaktowac.moj gg 11621453.Mozesz napisac na priva,interesuje mnie gdzie dokladniej mieszkasz,jakiej srednicy drut,i ile moge go od Ciebie kupić?
Chyba sobie jaja robisz :) Sam koszt falownika to kilka tysi, metal też swoje waży.
Falownik? Przeciez to zamienia prad jednofazowy w trojfazowy. Nie wiem czemu piszesz to. W necie znalazlem,ze linia do powlekania drutu kosztuje 30 tys.a ty myslisz,ze ile? Po drugie falownik kupisz za mniej niz 1 tysiak.
Witam dlaczego tak uważasz ja kupiłem dwie maszyny z Goleniowa i są super może kupiłeś spod Łodzi i piszesz głupoty Tobii może nie potrafisz pracować na tej maszynie i oczerniasz faceta Proszę wszystkich o pisanie na forum a nie na priwa Trzeba się wziąść do roboty bo pieniądze same nie przyjdą
Człowieku co ty piszesz nie potrafisz pracować na tej maszynie a twoi prrzodkowie to chyba KUNTA-KINTE TOBII CZY PRACUJESZ dla jakiegoś producenta maszyn możecie przyjechać do mnie i zobaczyć jak te maszyny pracują są bardzo dobre
Witam wszystkich na forum jestem producentem w/w maszyn jestem pierwszy raz na tym forum doszły mnie wiadomości że moje maszyny są złe to poprostu fantazja ludzi którzy się zemną nie kontaktują moja maszyna ma DTR czyli jest dopuszczona do obrotu to jest tylko jedyna maszyna w Polsce która posiada taki dokumennt jest wzorowana na maszynach Kieleckiej fabryki maszyn tych maszyn już się nie produkuję więc pan Tobii vel Pawelec ma gwarancję 1rok mojej i 2 lata na silnik i pompę wystarczy tylko zadzwonić a przesyłka jest na mój koszt tuleje mam od bardzo znanej firmy Macmet z którą mi się bardzo dobrze wspołpracuje możecie tam zadzwonić ile tuleji kupuję w ciągu roku jedna tuleja to jedna maszyna Wystawiam maszyny także na allegro jest konkurencja która opisuje moje maszyny jako kowalska robota a to oni są kowalami wystarczy wejść na ich stronę Maszyny moje są sprzedawane na Ukrainę Niemcy Oraz Szwecję i Finlandię dzięki prostocie i cenie.Panie TOBII zostwił pan umnie smierdzące zeczy których nie chciał zabrać żaden kurier jest mi przykro że pan pisze o maszynie a nie o swoich śpiworach proszę zobaczyć na YU-tuBe maszynę inną Dlamnie to TRAGEDIA Pozdrawiam wszystkich Cezary BOŁBOT Producent maszyn do siatki
Witam serdecznie Mam do zaoferowania Drut ocynkowany i powleczony 2.1 po powleczeniu 3.2 1400kg (+1 kłebek rozpoczety okolo 50kg) w kłebach po 100kg po 4zł za kg+vat Zapewniam transport do 30km powyzej 1.2zł/km lub odbior osobisty. 504-154-789 Trzebinia malopolskie. Pozdrawiam Dariusz Żbik
Witam wszystkich moja oferta juz nie aktualna maszyna została sprzedana wraz z drutem.
NOWE OGŁOSZENIE PO KOREKCIE Cena PROMOCYJNA CENA TYLKO DO KOŃCA 15 LIPCA -SPRZEDAJĘ TYLKO CAŁOŚĆ !!! - 12 500 zł BRUTTO Z VAT !!!
Na tej transakcji nic nie zarabiam, a nawet w 100 % nie odzyskuję swoich pieniędzy. Maszynę przywiozłem z miejscowości 300 km ode mnie i musiałem wszystko przerobić po swojemu. Zdradzę też kilka tajników w produkcji siatki. Zdjęcia siatki, maszyny na e-mail. Sprzedam !!! Maszyna do siatki kpl. stół 2 podajniki drutu, tuleje fi 20 fi 30 fi 55 fi 60 fi 70 - tuleja 60 - 300 zł nowa kilka dni pracowała - przygotowana do powlekanego, Siatka 1,5 m z drutu 2,5 mm - 50 mb kilka gratis, bez Faktury !!! = 600 zł( ew. dodamy do innej pozycji) maszyna może być bez faktury - 3000 zł , jeśli z fakturą to + VAT - 3660 zł z drutu 2,8 mm - 230 mb = warte 4028 zł z drutu 3,0 mm - 50 mb kilka gratis = 898zł z drutu2,0/3,1 mm - 145 mb = 1984 zł drut powlekany 2,0/3,2 ok. 170 kg = 882 zł Naciągi ocynkowane do siatki 100 mm - ok. 47 szt.- 125 zł Naciągi ocynkowane do siatki 120 mm - ok. 49 szt. - 189 zł Likwidacja produkcji, będziemy teraz sie zajmować budowlanką i importem z chin Firma zmienia profil na handlowo- budowlany, a PKD wcześniej już takie miała Siatka głownie robiona na własne potrzeby i na sprzedaż. Cena od dzisiejszego dnia uległa zmianie, gdyż magazyn siatki powlekanej uległ powiększeniu i jest jej już 145 m Do maszyny dodam kontakty na drut ocynkowany w tej chwili po 2,05 zł netto i 3,65 zł netto ocynk. Podlaskie - okolice Białegostoku POZDRAWIAM !!!
NOWE OGŁOSZENIE PO KOREKCIE Cena PROMOCYJNA CENA TYLKO DO KOŃCA 30 LIPCA -SPRZEDAJĘ TYLKO CAŁOŚĆ !!!- 11 111 zł BRUTTO Z VAT !!!
Na tej transakcji nic nie zarabiam, a nawet w 100 % nie odzyskuję swoich pieniędzy. Maszynę przywiozłem z miejscowości 300 km ode mnie i musiałem wszystko przerobić po swojemu. Zdradzę też kilka tajników w produkcji siatki. Zdjęcia siatki, maszyny na e-mail. Sprzedam !!! Maszyna do siatki kpl. stół 2 podajniki drutu, tuleje fi 20 fi 30 fi 55 fi 60 fi 70 - tuleja 60 - 300 zł nowa kilka dni pracowała - przygotowana do powlekanego, Siatka 1,5 m z drutu 2,5 mm - 40 mb kilka gratis maszyna z VAT z drutu 2,8 mm - 230 mb z drutu 3,0 mm - 20 mb kilka gratis z drutu 2,0/3,1 mm - ok. 230 mb Naciągi ocynkowane do siatki 100 mm - ok. 47 szt. Naciągi ocynkowane do siatki 120 mm - ok. 49 szt. Likwidacja produkcji, będziemy teraz sie zajmować budowlanką i importem z chin Firma zmienia profil na handlowo- budowlany, a PKD wcześniej już takie miała Siatka głownie robiona na własne potrzeby i na sprzedaż. Do maszyny dodam kontakty na drut ocynkowany w tej chwili po 2,05 zł netto i 3,65 zł netto ocynk. Podlaskie - okolice Białegostoku POZDRAWIAM !!!
|
|