|
Siatka ogrodzeniowa - produkcja |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Bobo wystaw maszyne na allegro ja sprzedalem w ciagu kilku dni i było bardzo dużo chetnych. Pozdrawiam http://www.techmal.net
Zapraszam do akcji maszyna+siatka+ akcesoria wyprzedaż firmy:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=402414570
Bobo->
Napisałeś w aukcji że masz kontakty na drut ocynkowany po 2.59 zł. To prawda ? Możesz sie ze mną podzielić ( w końcu i tak nic nie tracisz). Pzodrawiam
Witam, mam na sprzedaż nieużywaną siatkarkę z czterema tulejami. Całość bardzo solidnie wykonana. Cena bardzo przystępna. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Witam
Poszukuję najkorzystniejszej cenowo oferty na rynku. W związku z tym proszę o podanie ceny siatki leśnej 200 x 17 x 30 przy zakupie 3000 mb. Zamówienie będę realizował na początku października br. Pozdrawiam tomasz drozdek
203x2.0x16 7.50brutto
203x2.0x19 8.50brutto W takiej cenie moge zaoferować siatke leśną ocynk z drutu 2mm 16lub 19 to ilośc drutów w poziomie.pozdrawiam techmal
Potrzebuję kupić słupki na ogrodzenie o długości 2,5 m w ilości na początek 50 szt oczywiście w jakiejś "dobrej cenie" . Jeśli ktoś by chciał takie sprzedać proszę o info na maila. Oczywiście później planuje dokupić jeszcze ok 50-100 takich słupków + siatka ogrodzeniowa . Czekam na oferty:)
poszukuje sprzegła do siatkarki
witam, mam ofertę na siatkę leśną 2 m wysoka 17drutów poziomych cena 6.32mb
2m wysoka 19 drutów poziomych cena 6,60mb
Witam
Poszukuje producentów automatów do produkcji siatki. Osoby które mają jakis kontakt proszę o podanie numeru. Z góry dziękuje.
Pablo, u mnie w garazu sie to robi.hehe.Juz jeden automacik zrobilismy. Moj gg 11621453.Cene mamy bardzo niską.Po prostu kupujemy zwyklą sitkarkę,kupujemy jakies falowniki,sterowniki i inne bzdury i jakoś hula.Tylko jest problem z czasem.BO go mamy mało.hehe
ja tez skostruowałem automat mam tylko troche problemów z częściami ale wszystko na dobrej drodze wszystko od podstaw robie sam, nie jest to zbyt skomplikowana sprawa trzeba troche pomyśleć metodami prób i błedów dojdzie się do wszystkiego ,przed podjęciem sie tego automatu miesiąc temu niewiedziałem jak taka maszyna wygląda i jak ona produkuje siatke
witam
zgadza sie tona drutu koszytuje 5 tysiecy zlotych teraz nalezalo by przeliczyc ile takiej siatki mozna wyprodukowac ,jak wysokiej przy jaki nakladzie pracy i komu.:))) druga sprawa jesli chopdzi o rynek zbytu konieczny jest dobry marketing-produkt rzeba dobrze rozreklamowac , póżniej najlepiej ja montowac proponując przy tym bramy i słupki. Pozdrawiam
tak tak już sie dowiadywałem jakie są zarobki np. drut kosztuje 4.20 brutto plus prąd plus rozpoczynając od zera zus podatki to lepiej isć do normalnej pracy i nie bać się czy ktoś kupi 100 mb siatki miesięcznie, zwarzyłem 1m siatki na 1,50 m przy grubości drutu 3 mm wyszło mi 3 kg, czyli za metr siatki jest 12.60 a siatka u nas jest po 14 zł ocynku + prąd + zus + podatki, niewiem jaki jest z tego zysk chyba że ktoś sprowadza drut z chin który po kilku latach trzeba wymieniać siatke ktura się rozlatuje z powodu rdzewienia nawet w otulinie pcv bo pęka na łonczeniach z powodu temperatur wiadomo w zime się naciąga i pęka plastik i szybciej rdzewnieje a tego pomalować za bardzo się nie da ,powstają bachażyny ,takie jest moje zdanie na temat produkcji siatki to jest dla mnie dorobienie sobie a nie zarobienie
Witam, ponawiam swoją ofertę. Mam na zbyciu siatkarkę, nigdy nie używaną z powodu zbyt wysokiej ceny drutu. Stoi tak od nowości.
Pozdrawiam
|
|