|
Siatka ogrodzeniowa - produkcja - strona 35 |
Siatka ogrodzeniowa - produkcja
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam maszyne do produkcji siatki ogrodzeniowej i planuje zrobic licznik do siatki mysle tez o falowniku chce zrobic z mojego deptaka automat czy ktoś juz coś takiego robił przerabiał swoją maszyne
mam maszyne do siatki ogrodzeniowej deptaka i chciał bym zrobic licznik do siatki mysle tez o falowniku aby założyc chce z mojego deptaka zrobic automat czekam na jakies propozycje
witam,
zaczynam robić siatkę z drutu 2,5 ocynk i mam taki problem , że wychodzi mi tak jak już ktoś to nazwał " ŚMIGŁO' dodam że nóż mam prosty czy to jest powód?
chciałbym zaznaczyc że to forum już padło: mamy nowe poszukaj o wiele ciekawsze
Prowadzę sklep rtv,agd. Przymierzamy się do narzędzi budowlanych, materiałów. Czytam wątek o siatce i zastanawiam się, komu ją sprzedajecie? Zadzwoniłem do 5-6 producentów i ich ceny były wyższe od siatki w markecie (oczywiście ChRL).
oni sprzedają niewidomym i głuchym
WITAM
JEZELI MAJA PANSTWO JAKIKOLWIEK PROBLEM Z PRODUKCJA SIATKI OGRODZENIOWEJ ,PROSZE O KONTAKT TEL 513 326 039. NA PEWNO POSTARAMY SIE POMOC PANSTWU I WYELIMINOWAC BLEDY W PRODUKCJI. JESTESMY FIRMA DZIALAJACA W BRANZY NARZEDZI DO MASZYN PRODUKUJACYCH SIATKI OGRODZENIOWE (SIATKARKI AUTOMATYCZNE I ZWYKLE). POSIADAMY WIELOLETNIE DOSWIADCZENIE!!!
Dla zainteresowanych tematem produkcji siatki.
Posiadamy do sprzedaży 2 automaty produkcji niemieckiej DRAWEBA rok produkcji 1988-1989 (nowej generacji) ogólnie posiadamy prócz tych dwóch jeszcze 7, (możemy sprzedać każdy jeden z nich, dowolnie wskazany). Produkcja 500 mb siatki/zmiana. Produkujemy siatki od 20 lat, znamy się na maszynach i wybieraliśmy najlepsze przyszyły właściciel na pewno będzie zadowolony. W pełni sprawne, stan techniczny idealny (produkcja idzie na nich na bieżąco), po zakupie bezpłatnie je poustawiamy i udzielimy porad + zaoferujemy drut PVC własnej produkcji i ocynkowany w hurtowych cenach). Cena za 1szt 105 000 zł netto. Zainteresowanych proszę o kontakt
WITAM
JEZELI MAJA PANSTWO JAKIKOLWIEK PROBLEM Z PRODUKCJA SIATKI OGRODZENIOWEJ ,PROSZE O KONTAKT TEL 513 326 039. NA PEWNO POSTARAMY SIE POMOC PANSTWU I WYELIMINOWAC BLEDY W PRODUKCJI. JESTESMY FIRMA DZIALAJACA W BRANZY NARZEDZI DO MASZYN PRODUKUJACYCH SIATKI OGRODZENIOWE (SIATKARKI AUTOMATYCZNE I ZWYKLE)od 1992r.. POSIADAMY WIELOLETNIE DOSWIADCZENIE!!!
kur............... 105 000? a ja za swój nie skończony wziołem 8 tys. no ale był nie skończony jeszcze z 5 tys. i by chulał, malczyk nawieź tego cholerstwa więcej bo dlaczego inni mają miec lepiej ode mnie, jak sprzedasz te 7 sztuk to deptaki pujdą do muzeum i bardzo dobrze , zrób chiny z polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( a miała byc druga japonia buahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha) sory, dla wszystkich czytających ten post popiłem trochę z kumplami
Witam wszystkich,jestem nowy na tym forum dlatego za pomyłki przepraszam z góry,ale przejde do konkretów bo nie bez powodu się tutaj znalazłem.Dostałem po wójku maszyne do siatki i tu zaczyna sie problem bo drut który wychodzi ze ślimaka lekko sie skręca,czyli jeśli wyjdzie mi z maszyny 1.5m to w jednym końcu leży on płasko na stole a drugi koniec jest już w pionie.Mam nadzieje że mnie ktoś zrozumiał.Może ktoś z was wie co może być przyczyną.Z góry dziękuje.
Już po problemie,przyczyną był żle ustawiony ślimak,nie był w poziomie.
maniek,co ty piszesz za głupoty jak ślimak nie był w poziomie, to jak w pionie ?
może i głupoty ale mojej maszynie to pomogło,bo jeśli cała maszyna była w poziomie a ślimak z imadłem był krzywo przykręcone(wałek do którego mocuje sie nóż też był w poziomie)to coś sie musiało dziać,ale dzieki za opinie.pozdrawiam.
czy przed rozpoczęciem produkcji siatki trzeba mieć jakieś pozwolenia ? jeśli tak to jakie ?
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|