|
Siatka ogrodzeniowa - produkcja |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam kupiłem maszynę w Goleniowie firma Lider wszystko jest nowe dobrze pracuje ma stół i zwijarkę gotowej siatki robię ok 200m2 przez 6-8godz Człowiek szkoli na swoim materiale i daje gwarancję na 2lata jest profi
Witam widzę że się znasz do Goleniowa możesz jechać w ciemno
Smiało możesz kupić w goleniowie jeszcze dostaniesz gwarancję i kontakty na drut
Witam napisz nam jakie ma sprzęgło czy ma stół i zwijarkę ja na 1m2 mam na czysto przy ocynku 6zł proszę pisz na forum może powymieniamy sie wszyscy doświadczeniami
Proszę o namiary na drut do produkcji siatki.
Maszynkę zrobiłem sam i kręci bardzo dobrze.
MALCZYK PROSZĘ O PILNY KONTAKT POTRZEBUJĘ DRUTU !
prosze o kontakt ze mna,apodam namiary za drut. mam rowniez wszystkie tuleje i nozyce do ciecia drutu
No i jak kolego idzie interes? Warto było, nie warto czy mieszane uczucia? Życzę dużych "kokosów" :)
Lancelot mam prośbę intersuje mnie maszyna do produkcji siatki ta z Goleniowa czy mógłbyś mi podać dokładne namiary. Napisz jak tam twoja produkcja i maszyna , czy się opłaca z góry DZIEKUJĘ mój e-mail pawelmic@poczta.fm
Drut dostałem po 2,50 netto tak jak mi obiecał przez tel można kupić też na miejscu w tej samej cenie dowóz gratis ale uwaga ta cena dotyczy tylko tych którzy kupili tam maszynę firma nazywa się Lider Goleniów Ul Boczna 1 zresztą zobacz na Allegro lub w necie Maszynka jest super siatkę sprzedaję po 9złm2 za w marcu będzie dużo drożej tak jak i drut
Dzięki wszystko ok było warto
[
siema Lancelot czy mógłbyś mi napisać jak idzie interes, jacy są najlepsi odbiorcy i gdzie ich szukać.ogólnie jak się nastawiać na ten biznes? Z góry dziekuje
Witam biznes był zawsze najlepiej daj ogłoszenia w gazecie lokalnej masz 150-200% bicia jeszcze zależy po ile kupisz drut oraz po ile sprzedajesz siatkę ale opłaca się bardzo
Witam panowie .Rozpoczynam dzialalnosc jaka jest produkcja siatki. Obecnie zebralem pieniadze na paczatek dzialalnosci. Mam pare pytan do panow, ktorzy juz produkuja siatke. Po ile stoi drut te trzy rodzaje z ktorych sie podstawowo wykorzystuje do produkcji. Mam takze pytanie co sadzicie o Rynku w malopolsce Dokladnie Tarnow czy jest zapotrzebowanie na siatke ?? i czy maszyna taka za 5 tys zł ktora mozna obejrzec na allegro jest dobra maszyna??
Z gory dziekuje
Witam był bym zainteresowany tym typem działalności gospodarczej.Czy ta maszyna była by dobra na początek http://allegro.pl/item302864692_siatkar ... atka_.html Jak nazywa się maszyna do produkcji słupków.Co sądzicie o współpracy z dużymi sklepami budowlanymi typu praktiker, ikea
|
|