|
Siec sklepow komputerowch |
Siec sklepow komputerowch
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam!Mamy z kolegami taki pomysł otwarcia małej sieci sklepów komputerowych.Towar by był brany prosto od producenta.Prosze od doradzctwo w tej sprawie.
Moim zdaniem rynek jest tak przesycony ze NIE MA SZANS moj kumpel w miescie otworzyl sklep i wsadzil okolo 70tys i co??? i w plecy!!!poza tym mala siec??hahah a masz kase na otwarcie chociaz jenego sklepu?
z kasą nie ma problemu a siec liczyla by 5-6 sklepów na terenie jednego województwa.Czescie sprowadzane by byly z zagranicy przez co byly by tansze.
z jakiego jestes wojewodztwa i jaki masz wklad pieniezny??
województwo śląskie ,wkład 800 tys.
Tez jestem z woj.slaskiego z wyksztalcenia informatyk moge poprowadzic jeden ze sklepow w moim miescie
Twoja propozycja jak to zacząc i rozkrecic??
Ja ci mowie ze moj kumpel startowal z czyms takim ale odrazu mowilem mu ze jest spalony bo po 1 lipna lokalizacja! po 2 za malo kasy dal na reklame grunt to reklama!!! od dostawczow musialbys brac w naprawde duzej ilosci by sie oplacalo...wiec moze na pcozatek hurtownie??czy wklad 800tys posiadasz czy to planowana kwota bo np wziolbys kredyt??
Wkład byl by 600tys. a kredyt 200tys.
a po co cisnac sie w kredyt?200tys wystarczy na otwarcie 2-3 sklepow powinno wystarczyc na poczatek??z jakiego jestes miasta??
Z Tychów ale dopiero o tym myślimy i liczymy cy sie opłaca.A jakie jest twoje zdanie??
Jak wsadzicie kasy w sklepy czyli np za 200tys bedzie okolo 2 sklepy a nie 20 to moze sie oplacac...do tego sprzedaz przez neta i allegro to czemu nie...ale mowie liczy sie reklama i lokalizacja bez tego nie macie po co zaczynac...ja mam swoj w 100% pewny interes ale nie zwiazany z kompami
A w jakim mieście twoj kumpel otworzył ten sklep??I jaki ty masz pomysł nie związany z kompami
w jastrzebiu zdroju a ja mam pomysl na firme w ktorej pracuje i koles zarabia na tym zajebiscie duzo kasy a pomysl jest banalnie latwy bo to co robi zawsze bedzie zapotrzebowanie bo ludzie zawsze beda jesc:)
Napisz wiecej szczegółó o tym pomysle??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Siec sklepow komputerowch": - Sieć sklepów odzieżowych - nowa siec sklepów IT - siec sklepow odziezowych - sieć sklepów z ciuchami - SIEĆ SKLEPÓW Z CIUCHAMI
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
|
|