|
Sitodruk - strona 2 |
Sitodruk
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
macabro, na plastik najlepsza tamponiarka
Witam.
Jestem nastawiony na robienie nadruków (na koszulkach, czapkach,itp) w domowych warunkach. mam do przeznaczenia 14 tys. zl. juz nie chodzi o to czy zarobie na tym czy nie, tylko o to co mam kupic za te pieniadze by interes ruszyl? farby sitodrukowe , stol sitodruowy i co dalej ? jakas drukarka?? specjalne oprogramowanie do komputera itd... prosze o pomoc
musisz mieć oczywiście rakle aby mieć czym drukować :)
zmywacz - aby mieć czym zmyć sprzęt po druku napewno zdobyć kontakt z kimś kto bedzie naświetlał Ci siatki program graficzny do robienia projektów np. corel jeśli masz zamiar używać farb OP to flesza, tunel lub poprostu specjalną lampe do wygrzewania nadruków to wszystko co narazie przychodzi mi do głowy jeśli potrzebujesz pomocy chętnie pomoge dobrą (mam nadzieje) radą
A czy wiecie może, czy ktoś prowadzi szkolenia dotyczące obsługi sita?
Witam,
Bardzo prosze o kontakt osoby zajmujace się sitodrukiem pawulonn @ gmail.com
Witam!
Jestem zielony w temacie sitodruku i chciałbym prosić kogoś o pomoc w wyborze farby sitodrukowej. Słyszałem że istnieje farba na bazie alkoholu, która stosunkowo szybko schnie i do tego jest dopuszczona do kontaktu z żywnością. Jeśli macie Państwo jakieś wiadomości lub ofertę sprzedaży proszę o kontakt, pozdrawiam!
A z ciekawości, jakie maszyny i w jakim zestawie polecacie do kolorowych i jednokolorowych nadruków?
Jakiej marki koszulki do tego? Może to się komuś przyda.
A co sądzicie o maszynach firmy MHM? wtedy sitodruk wychodzi naprawdę ładnie...
Zapraszam!
Chętnie podziele się wiedzą i doświadczeniem.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sitodruk - strona 2": - Sitodruk - Sitodruk - naklejki - Sitodruk raz jeszcze - flex czy sitodruk? - Sitodruk ogolnie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|