|
Skąd sprowadzić quady? |
Skąd sprowadzić quady?
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Potrzebuje kilku quadoq do otwarcia interesu,(tor dla quadow) tylko nie wiem skąd kupic. Ceny quadow w polsce są wieksze niz zagranicą. Czekam na porady??
No, niestety nie mogę się z tą opinią zgodzić, Jeśli dobrze poszukasz, to w Polsce znajdziesz nówki za 4000 zł, co daje 1000 EUR mniej więcej. Za tę cenę zagranicą nie kupisz nic nowego.
Kiedyś się tym interesowałem. Masz szansę na dobrą cenę przy zakupie 10 szt we Francji, ale transport wyniesie Cię 2000 EUR. Zależy również jakiej mocy quady Cię interesują. Te za 4000 są najsłabsze, ale na interesik wystarczą. Odobiście polecałbym Ci używane, zakupione w Polsce - brak problemów z częsciami zamiennymi. pozdrawiam
witam
czy tylko quady cie interesuja jak nie mozemy porozmawiac mam znajomych ktorzy sprzedaja buggy napisz na priv
mam pytanie: zastanawiam sie nad biznesem z quadami.. chodzi o sklep tylko:
-co musze albo bede musiał zrobić aby przywieźć je zza granicy? -czy muszę je kupować jako pojazdy i wtedy płacić akcyzę i resztę opłat związanych z rejestracją? -co ęde musiał zrobić kiedy sprzedam quada a ktoś mi go przyniesie w ramach gwarancji? gdzie go odsyłam? amoże serwis musze załatwić na własny ksozt? prosze o pomoc b otemat zaginął.. :(
odnosnie quadów nie pomogę aaaale... scigalem sie w tym sezonie w slomczynie pojazdami o nazwie: szayowóz, jest to buggy na podzespołach F126p. Używanego kupisz od 2 tysięcy, części duzo tansze niz w quadach a i bezpieczenstwo wieksze - sam dachowałem i nawet siniaka nie miałem... a dachowałem przy ok 90km/h kilkukrotnie
ja bym postawił na to...
Mam pytanie?
Do kogo może byc skierowana oferta z quadami czy tymi szayowozami? Kto to kupi? Czy jak będę miał sklep z takimi maszynami to czy ktoś będzie to kupował?
Sprawdź również podobne tematy:
- Buggy - quady Czy oplaca sie sprowadzic...
- Co sprowadzic z Anglii? - Jak sprowadzić orzeszki z Tajlandii - Pomogę sprowadzić z chin - Chce sprowadzic sobie samochod - Co sprowadzić z Holandii żeby zarobić? - Co można sprowadzić z Japonii do Polski - Jak sprowadzic kolczyki z tajlandii do hiszpanii??? - Import z Azji , pomożemy sprowadzić cokolwiek Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|