|
Skąd środki na sklep komputerowy?? |
Skąd środki na sklep komputerowy??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Chcaiałabym załozyć własny sklep komputerowy.Jestem zarejestrowana w PUP. Czy mogę liczyć na jakeś dotacje, jakie wymagania muszę spełnić. Z lokalem nie będe miała problemów, potrzebuję środków na wyposarzenie sklepu. Prosze o poradę. Dziekuję
Dotacja z PUP będzie jak znalazł :-)
Przegądnij kilka wątków w tym dziale - napisaliśmy o niej chyba już wysztko ;-)
Dotacje z pupy to dobry pomysł ale polecam raczej własny mobilny serwis komputerowy. Warto zastanowić się nad franczyzą.
Wtedy duża firma ogarnia kwestie promocji/marketingu, a biznesmen zajmuje się sprzedaż i świadczeniem usług. Prosty układ. Dobrym tego przykładem jest nowa w Polsce sieć pogotowia komputerowego PCDOC. Niewielkie koszty startu jak na franczyzę bo około 4k zł to nie jest majątek przy takim biznesie. dostajesz dodatkowych klientów od centrali sam masz swoich. Firma pobiera jakąś niewielką prowizję od twojego zysku i tyle. Jeśli ktoś jest zainteresowany to chyba jeszcze trwa konkurs (pcdoc. pl/konkurs) organizowany przez właściciela tej marki. Do zgarnięcia jest właśnie darmowa franczyza:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Skąd środki na sklep komputerowy??": - Skąd środki na start? - Świetny pomysł !!! – skąd środki finansowe ?? - Diagnostyka komputerowa pojazdów skąd środki?? - Mam pomysł na biznes skąd wziąść na niego środki - Brak Funduszy a pomysł na biznes Skąd Środki ?
• Strona 1 z 1
|
|