Chcę założyć e-sklep z perfumami ale szukam hurtowni.
Ma ktoś namiar na tanie i markowe produkty ?
Zawsze się zastanawiałem jak sprzedawcy z allegro to robią że mają niższe ceny od hurtowni ??????
|
Skąd tanie markowe perfumy |
Skąd tanie markowe perfumy
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chcę założyć e-sklep z perfumami ale szukam hurtowni.
Ma ktoś namiar na tanie i markowe produkty ? Zawsze się zastanawiałem jak sprzedawcy z allegro to robią że mają niższe ceny od hurtowni ??????
Nigdy nie masz pewnośći że to na allegro jest markowe.
Na ukraińskim allegro np Coco Chanel 150ml kosztuje 12-25zł, róznic w opakowaniu nie ma żadnych w zapachu.. Dla mnie też nie czuć różnicy w zapachu.
Szukam dostawcy ,,markowych perfum,, interesuja mnie perfumy po niskich cenach odpowiadajace w jak najwiekszym stopniu orginalowi.
Ja też od dłuższego czasu myślę o otwarciu sklepu internetowego z markowymi perfumami, od jakiegoś czas szukam hurtowni gdzie można zaopatrywać się w perfumy po niskich cenach. Ale nie jest tak różowo, bo jedno jest zastanawiające tak jak przedmówca napisał skąd sprzedawcy na allegro biorą te perfumy że mają po niższych cenach niż w hurtowniach? Chętnie nawiązałbym kontakt z dostawcą markowych perfum.
jestem dostawca oryginalnych perfum znanych marek,korzystne warunki,niskie ceny,negocjacje warunków,minimalne zamówienia respektowane.
NWK GROUP
Jestem zainteresowany. Proszę o szczegółową ofertę na priv
Też chętnie zapoznam się ze szczegółami .Poproszę o adres mailowy na PW
Moge również poprosić o kontakt? PW
Proszę również o informacje.
również proszę o ofertę. Pozdrawiam
To i mi podeślij PW:)
ja tez prosze o pw lub na fmik@o2.pl
Proszę o ofertę email : krzysztur@wp.pl
poproszę o ofertę.
ukrawczykamałpkawpkropkapl
to i ja poproszę szczegóły na priv
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Skąd tanie markowe perfumy": - Markowe perfumy - Perfumy Markowe Powystawowe Tanio! - markowe perfumy hurt oryginalne poszukuje!!! - Kupie antyperspiranty oraz markowe perfumy hurtem - Tanie perfumy na targowiskach
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
|
|