|
Skąd towar za 4zł |
Skąd towar za 4zł
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
witam ma pytanko gdzie zaopatrują się sklepy typu wszystko za 4zł lub wszystko za 5zł macie jakieś namiary na strony internetowe lub hurtownie
W hurtowniach --> GTB = Google Twoim Bogiem.
szukam na google ale nic ciekawego nie moge trafić
tzn. co ciekawego? co Cię interesuje? We Wrocławiu jest kilka. Jedną odwiedziłem i mają nawet ciekawy towar
Całkiem niedawno w jednej z gazet wyczytałem, że gdzieś w Zabrzu jest hurtownia specjalizująca się w zaopatrywaniu tego typu sklepów z ciekawszych cenowon artykułów to np. elektroniczne termometry za 2,60, takie same na alegro za 10, a w aptekach za 20 niestety konkrtów nie pamietam, ale Zabrze to już bliżej niż dalej powodzenia
niedaleko wawy jest hurtownia co ciagna wszystko z chin, napewno bys cos znalazł dla siebie...
Jelsi jest ktos zainteresowany posiadam duza ilosc figurek gipsowych rozna tematyka Tanio sprzedam nadaja sie do hurowni po 4 zł oraz do roznych sklepow kontakt gg nr 3245881
We Włocławku sa dwie hurtownie dla sklepow po 4zl!
Mam nimer ale niewiem jaka miejscowosc pisz na maila jakby co.Marzena
zajrzyj na stronę http://www.chh.pl . Większość art. dla takich sklepów.
ciekawy temat bo takie rzeczy idą.
Na alegratka ogłoszeniowy portal wejdzcie sobie na zakladke biznes tam widzialam ze mozna otworzyc sklep po 2,50 chyba wiec taniej pozdrawiam.
Zapraszam do Hurtowni Alfa-Gift. Falenty Nowe k/Janek ul. Willowa 1.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sry że nie do tematu ale wie ktoś skąd taniej skupować gry komputerowe?
witam miałam slkep tego typu obecnie sie przebranzowilam(piekary slaskie )zostało mi sporo towaru sprzedam naprawde tanio!!!!!!tel.792474003 zapraszam pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:
- Skąd towar
- Skąd wziąć towar? - Towar do sklepów za 2.50 - skąd? - Skąd brać towar? - Skąd brać towar-płyty CD DVD itp?? - Mam pomysl na e-sklep- skad brac towar? - Jakie ceny w hurcie i skąd towar? - Skąd brać towar na ALLEGRO? Moje doświadczenia - Sklep z Obuwiem! – Skąd brać towar? Czy warto inwestować? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|