Witam
W związku z faktem iż kilka firm i osób wyraziło zainteresowanie domeną "skejt. pl" (piszę ze spacją bo uchodzi za link którego nie można wstawiać) wraz z alternatywną budową serwisu www lub zakupu tylko serwisu w celu zarabiania na klikach reklamowych i złożyło wstępne oferty kupna - 27 listopada wystawiłem ją na aukcję w serwisie aukcyjnym domen internetowych Aftermarket. pl. Link do aukcji przesyłam na priv lub można wyszukać tę domenę na giełdzie Aftermarket.
Domena skejt . pl do wykorzystania pod sklep z ubraniami młodzieżowymi i akcesoriami do tzw. sportów miejskich, pod forum lub jakiś serwis z muzyką typu rap/hip-hop i wiele innych koncepcji.
Aktualna cena to 160 zł za samą domenę. Domenę sprzedam za jakąkolwiek sumę, gdyż chcę się jej pozbyć i nie mam czasu na jej rozwój, aukcja nie ma ceny minimalnej. W wycenach (dla zainteresowanych prześlę linki) samą domenę wyceniano w granicach 500-2000 zł, przy czym podkreślam, że sprzedam ją za jakąkolwiek kwotę. Sprzedaż domeny nie obliguje do zamówienia u mnie budowy serwisu www na domenie.
Aukcja kończy się już w tę sobotę - 10 grudnia - o g.22:00, jednakże warto nie zwlekać do ostatnich godzin - jeśli ktoś dopiero założy sobie bezpłatne konto w Aftermarket, w celu złożenia oferty na aukcji, serwis od nowej osoby może poprosić wcześniej o złożenie depozytu kaucji zabezpieczającej (rzędu 50-200 zł) celem zabezpieczenia na wypadek opłaty karnej, gdyby ktoś wygrał aukcję i nie dokonał zakupu.
Aukcję wystawiłem w Aftermarket, a nie na Allegro zgodnie z sugestiami zainteresowanych - dzięki czemu sprzedaż w Aftermarket jest gwarantowana.
Zapraszam do licytowania!
W razie pytań proszę pisać na priv.
Jacek