Witam
Planuję zacząc handlowac drewnem kominkowym. Proszę o radę gdzie szukac w Polsce najtanszego drewna opałowego oczywiscie w większych ilościach.
Lub może ktoś na forum posiada taką ofertę.
Pozdrawiam
maxwel
|
Skład drewna opałowego |
Skład drewna opałowego
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam, poszukuję
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
Witam
Planuję zacząc handlowac drewnem kominkowym. Proszę o radę gdzie szukac w Polsce najtanszego drewna opałowego oczywiscie w większych ilościach. Lub może ktoś na forum posiada taką ofertę. Pozdrawiam maxwel
z jakiego regionu polski jestes?
Skąd jestes i jakie drewno cie interesuje
Jestem w trakcie załatwiania dostawce drewna z ukrainy wiec ceny bede bardzo dobre. Prosze o kontakt
Witam. Zastanawiam się nad założeniem Składu drewna opałowego w małej miejscowości(15 tyś mieszkańców) Posiadam już działkę. Moje pytanie brzmi z jakimi kosztami mam się liczyć, jakim sprzętem powinienem dysponować oraz czy mogę liczyć na jakieś wsparcie z PUP-u lub z UE. Dodam jeszcze że w naszej okolicy nie ma nigdzie podobnej działalności... Pozdrawiam
Jestem zainteresowana zakupem drewna z Ukrainy. Proszę o kontakt.
Poszukuję drewna kominkowego w dużych ilościach do dalszej odsprzedaży.
Witam, jestem zainteresowanym zakupem drewna kominkowego. Proszę o kontakt: jarmo at interia kropka pl
Sprawdź również podobne tematy:
- Import drewna opałowego
- Skup drewna opałowego - Export drewna opałowego - Produkcja drewna opałowego z palet - Legalna sprzedaż drewna opałowego - Szukam dostawcy drewna opałowego - Cięcie i łupanie drewna opałowego u klienta. - Import drewna opałowego z Ukrainy, Rosji, Białorusi . - Skład drewna Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|