|
Skład opału na mazurach |
Skład opału na mazurach
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Skład opału na mazurach... jak myslicie ma to sens, sprzedawac wegiel kazdego rodzaju, jak i drewno sezonowane porąbane gotowe do palenia? oczywiscie sam bym po wszystko smigal, i sam rozwozil, reszta zajeli by sie moj szwagier, brat. co myslicie?
Witam
Wydaje mi się ze pomysł nie jest najgorszy, musiałbyś troche zainwestować w reklame, tylko pytanie czy pomysł nie jest lekko spóźniony? Na mazurach chyba się jeszcze dużo pali w domkach. Pozdrawiam
byc moze to pomysl spozniony ale jest popyt na wegiel, sklady w moim regionie podbijaja niesamowicie ceny. no ale mysle ze to moze kiedys sie spelni, narazie tematem przyziemnym bedzie zakup auta ciezarowego w leasing'u , wywrotki 8x8 , ladownosci nie mniej jak 20 ton. Troszke reklamy i mysle ze z konkurencyjnymi cenami bylo by to oplacalne. Mamy przeciez wegiel z rosji, czech, jest tanszy srednio 15-20 % od tego w pl. tak sobie mysle czy dal bym rade zarobic na bierzace oplaty, rata czynszowa nie mniej jak 5000 zl przy wartosci auta 100 000 euro, oplacic paliwo, zus. troche mam obaw no ale jak nie zaryzykuje to nie dowiem sie. Narazie to tez troszke odlegly temat ale byc moze za rok, kto wie.
Jeżeli rozpocząłeś już działalność w zakresie handlu węglem bądź dalej sie nad tym zastanawiasz napisz do mnie konkretne pytania Chętnie pomogę osobom, którzy zastanawiają się nad otwarciem składu, bądź są dopiero na początku swojej drogi. Jeżeli chcesz zasięgnąć wiedzy bądź masz pytania dotyczące rozpoczęcia tego typu działalności napisz do mnie na privie lub na maila biuro @ sab-international . pl wpisując w tytule wiadomości dopisek "PYTANIE O SKŁAD WĘGLA BIZNESFORUM" Mogę podzielić się wiedzą w zakresie handlu węglem polskim, rosyjskim i czeskim !!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Skład opału na mazurach": - Skład opału - sprzedaż opału: węgiel, groszek, ekogroszek - Skład opału - Skład opału i drewna - Skład opału - węgla - SKŁAD OPAŁU w budynku
• Strona 1 z 1
|
|