|
Składanie długopisów - strona 2 |
Składanie długopisów
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Potrzebuje numeru kontaktowego z firmą dowlex !!!! jeśli ktoś ma namiar to niech pisze na moje gadu gadu 20223561 to pilna sprawa prosze o kontakt
A może zamiast im wyślesz te pieniądze mnie ? Efekt będzie podobny, czyli stracisz je i nic nie zyskasz. Ale ja zyskam. Twoją kasę. Albo jak masz nadmiar gotówki to płac na schronisko dla zwierząt,
Jestem trochę nowy, ale chciałem rozwiać niektóre wątpliwości. Niestety nie mogę zamieszczać linków :/
więc proponuję wpisać na Youtube "How It's Made Retractable Ballpoint Pens" Więcej chyba nie trzeba nic dodawać. No może tylko "Po co płacić człowiekowi sporą kasę za robotę skoro może to zrobić maszyna tańsza w eksploatacji... Tak dla przestrogi.
Problem to podstawowy: zwykła ludzka naiwność. Bez żadnych kwalifikacji na prostej pracy chcą zarobić krocie. W dodatku jeszcze siedząc w domu. Chcesz zarabiać pracując w domu ? Nie ma problemu. Zostań pisarzem poczytnych książek, tłumaczem, prawnikiem, informatykiem, programistą etc. Jest wiele zawodów, które można wykonywać na zasadzie telepracy. Ale składanie długopisów to już szczyt naiwności.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Składanie długopisów - strona 2": - Składanie długopisów - Składanie długopisów - Szukam dostawcy długopisów - Składanie zleceń - Składanie komputerów
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|