|
Sklap dla niemowląt |
Sklap dla niemowląt
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Zastanawiam sie nad takim sklepikiem w centrum miasta. Moze iw ktos jak wyglada popyt na takie artykuły? Koszty sklepu to koszt najmu,+opłaty, = 3000zł/mc. Do tego oczywiscie towar kwota w zależności od ilości oczywiscie. Meble, wieszaki, kasa, conajmniej 5000zł. wiec na sam start jest potrzebne conajmniej 20.000zł. min. Jezeli zaczynamy bez szaleństw. I teraz pytanie jakie zyski mieszięczne moze generowac taki sklep???
Tego nikt nie wie. Nikt nie jest wróżką.
Mój znajomy otworzyl taki sklep kilka miesiecy temu i na czysto wychodzi 7 tys miesiecznie tylko jego sklep jest naprawde spory i nie placi czynszu
Dokładnie nie chodzi o przepowiadanie przyszłości. Bardzo optymistycznie to 7tyś. ale ja planuje stosunkowo mały sklepik i raczej nie licze na takie zyski zakładam raczej zysk około 1-2tyś. miesiecznie i to bedzie bardzo dobry wynik , tak sądze. Wiec jeżeli ktoś ma jakies informacje na temat prowadzenia takiego sklepu to prosze o info.
1-2 TYS?
idz gdzies do pracy zarobisz 1-2 tys co to za interes za 1-2 tys zarobku?!?! praca 24h za tysiac zlociszy? kiedy mozna pracowac za 1500 8 h troche bez sensu
Widzisz byczo nie o to chodzi abym zarabiał na tym kokosy, mam prace na etacie niezle płatna ale chce miec coś swojego co bedzie przynośic jakies zyski. Jak na mały sklepik to czysty zysk na poziomie 2tysmies, bedzie zadowalający.
Sprawdź również podobne tematy:
- Sklap Internetowy z Rowerami. Jak wypromować?
- Akcesoria dla niemowlat - Kocyki dla niemowlat - POSZUKUJE !! - Sklep dla niemowląt i dzieci - Ubranka i artykuły dla niemowląt.... - Sklep z artykułami dla dzieci i niemowląt - Sklep z ubraniami dla dzieci i niemowlat itp?? - Szukam hurtowni odziezy dla niemowlat w uk - Poszukuję towarów dla niemowląt i dzieci Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|