Witam,
mieszkam w Brukseli i od jakiegos czasu jestem fanka jedzenia Bio. Systematycznie poglebiam swoja wiedze o produktach Bio, certyfkatach itd.
Oczywiscie w Brukseli sa sklepy Bio ale nie ma jednego sklepu ktory bylby naprawde dobrze wyposazony (w jednych albo nie ma miesa, albo serow, nie ma chleba itd). Sklepow internetowych sprzedajacych zywnosc Bio jest jak na lekarstwo.
Zastanawiam sie nad otwarciem takiego sklepu, nie wiem czy lepiej otworzyc normalny sklepik i stosunkowo zwiekszac jego oferte a potem w razie zainteresowania otworzyc tez sklep interentowy? W sklepie internetowym moglabym tez umiescic podstrone z ogloszeniami (platnymi) o kursach zdrowego zywienia, masazach zdrowotnych, pokazach srodkow wzmacniajacych Bio itd.
Jedzenie Bio jest drogie, zwlaszcza mieso, nabial i warzywa. Wiem ze oferta bylaby skierowana do zamknietej grupy osob. Sklep moglabym zarreklamowac roznoszac np ulotki w okolicach, miec znizki dla stalych klientow.
Wiekszosc produktow Bio (ktore sie nie psuja) chcialabym sprowadzac z polskich hurtowni bo ceny sa jednak nizsze niz belgijskie. Warzywa, owoce, mieso i nabial musialabym "brac" od gospodartw belgijskich z certyfikatem Bio.
Co sadzicie o takim pomysle?