|
Sklep gsm |
Sklep gsm
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
czy to opłacalna sprawa? sklep gsm z telefonami, akcesoriami i gps w warszawie? do tego jeszcze sklep internetowy...
w warszawie takich rzeczy pelno, ale to jeszcze zalezy gdzie bys chcial zakladac. internetowych tez nie brakuje, ale wszystko zalezy od konkurencyjnosci
Spora konkurencja kolego.
a myślicie że warto by było umieścić swoje produkty w porównywarkach cenowych typu ceneo czy skąpiec????
zauważyłem że wiele produktów mógłbym sprzedawać taniej niż większość tamtych sklepów...
a wy jak robicie zakupy w internecie korzystacie z porównywarek?
lepiej jest sprzedawać telefony jednej marki czy wielu?
wiadomo ze wielu, wiekszy asortyment, wieksza konkurencyjnosc. a umiescic w ceneo nie zaszkodzi , tylko zalezy czy platne i jak bardzo.
zapomniales o jednej rzeczy. W wyszukiwarkach ceny sa wyzesz bo jest VAT, a ty jak chcialbys tele z UK z faktura sprzedawac??
Ja to wszystko przeanalizowałem parę razy i to jest dość opłacalne jak się na tym znasz to można nawet 10tyś miesięcznie zarobić no ale ja ci nie powiem jak bo byś mi już konkurencje zrobił np na allegro :]
juz mu podpowiedzieles gdzie ma sie sprzedawac ;)
ale na pewno nie dostanie takiego towaru jak ja mam by nim handlować na allegro ;]
a to sie jeszcze okaze :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep gsm": - Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy. - Firma a sklep internetowy. Czy mogę założyć sklep - sklep spożywczy, sklep z firanami co otwierać? - Co lepsze - zwykły sklep czy sklep internetowy?
• Strona 1 z 1
|
|