AndyPSV napisał(a):popelnilem blad logiczny: towar jest zamawiany na osobe, ktora prowadzi firme i jest partnerem (chociazby z tego powodu, ze ja mam firme zawieszona i nie moge sprowadzic nic na skale hurtowa, czyt. "na sprzedaz"; teoretycznie sie da, jednak odpowiadalbym karnie gdybym chcial to sprzedac);
te 6 tys. to jest suma, ktora pozwoli mi uznac, ze osoba ktora chce tego biznesu podchodzi do tego powaznie i zawre to w jednym zdaniu: "koszt podlaczenia sie"; ja tez poswiecilem wiele czasu na zbudowanie tego wszystkiego, wiec jest to raczej smieszna oplata
zakoncze swoja wypowiedz jednym zdaniem: kazdy potrafi szukac dziury w calym, klocic sie o 100 czy 200 zl (ze np. cos da sie zrobic za 2,000 zl - postawic sklep, kupic domene i sprowadzic za to towar [i jeszcze znalexc producenta], poznac cale know-how, wypozycjonowac sklep, znalexc klientow) jednak prawda jest taka, ze patrzac na to realnie: 12,500 zl to sa 3-4 polskie wyplaty, ryzyko moze jest jednak nie wieksze niz na kwote 12,500 zl; prawda jest taka, ze tylko sprowadzajac towar i odblokowujac strone da sie o tym przekonac; juz nie bede powtarzal, ze w ciagu miesiaca dzwonily do mnie 3 instytucje, ktore chcialy zamowic a odrzucilem (wiem, powinienen byl przyjac zamowienia; nawet nie majac pieniedzy na towar i ... dzialac; jednak nie zrobilem tego). TAK, kazdy chce miec produkt, ktory sprzeda sie w milionach i bedzie mial najlepiej na niego wylacznosc na caly swiat.
Jednak spojrzmy na to realnie: ktos inwestuje niewielkie pieniadze, a jest mozliwosc stalego zysku; sadze, ze od tych 2-10 tys. zlotych do podzialu / miesiecznie; Jednak ja nie jestem osoba, ktora ma to ocenic, to tyle co chcialem powiedziec.
jesli chodzi o biznes, jak i oferte to jest ona jak najbardziej powazna i nadal aktualna.
Jakas umowa ?