|
Sklep internetowy artykułów gospodarstwa domowego |
Sklep internetowy artykułów gospodarstwa domowego
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam dostęp do hurtowni artykułów gospodarstwa domowego takich jak porcelana, szkło francuskie, sztućce, meble ogrodowe, szczotki, zmiotki wiadra plastikowe i nierdzewne itp. ogólnie wszystko dla domu. Co myślicie o wyborze takiego typu asortymentu dla sklepu internetowego??
takich artykułów na necie jest masa. Wszystko to chiny. Popatrz na allegro. Jeżeli będziesz miał lepsze ceny - to warto!
Jak tak będzie to daj wiadomość na priva - przyłączę się albo będę od Ciebie kupował.
Żadnego odzewu a trochę wyświetleń było, czyli mój pomysł nie jest chyba taki zły bo żadnej krytyki też nie zauważyłem.
Żadna china, jeśli chodzi o plastiki to takie firmy jak Lamela, OKT, CURVER, Plast Team, Szkło francuskie i polskie Krosno oraz Glass Mark. Co do cen to jeszcze dam znać.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep internetowy artykułów gospodarstwa domowego": - SALON ARTYKUŁÓW GOSPODARSTWA DOMOWEGO - SKLEP GOSPODARSTWA DOMOWEGO - Sklep z art. gospodarstwa domowego - Sprzedam sklep wielobranżowy asrtykuły gospodarstwa domowego - Art gospodarstwa domowego - chemia/gastronomia
• Strona 1 z 1
|
|