|
Sklep internetowy sportowy na podobienstwo zagranicznych |
Sklep internetowy sportowy na podobienstwo zagranicznych
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Na zachodzie sklepy internrtowe takie jak np: niemicki http://www.kickz.de swietnie sobie radza.Maja tam buty dresy koszulki wszystko swietnej jakosci firm takich jak nike,jordan,adidas,fubu itd.Dlaczego by nie zrobic czegos takiegow Polsce? Tylko prosze nie porownujcie mi tego do tych polskich sklepikow ze slabym drogim sprzetem.
Podejrzewam ze wiekszosci "dzieciakow" (nie generalizujac) w Polsce nie stac na taki sprzet.
Pozatym kupno "ciuszkow" szeroko pojetych przez internet - jeszcze dlugi czas bedzie delikatnie mowiac -"nie spopularyzowane". -Zatowarowanie kupe kasy - porownywalna kasa to stworzenie seriwsu, hosting, domena + reklama w necie... Fakt faktem ze brakuje takiego sklepiku w Polsce, ale powiem szczerze ze nie wiem czy bym cos w nim kupil z racji tego ze wiekszosc produktow tego typu moge kupic w sposob namacalny - chyba ze byl by to naprawde unikalny towar
No właśnie chodzi o to, aby był to towar unikalny . Podpowiedzcie skąd brac towar, żeby ceny były naprawdę konkurencyjne, bo bez tego nie ma sensu w to wchodzic??
odświeżam
Kix to jest osobna marka, swoją drogą robią obre buty.
Chcesz sprzeawać ciuchy adidas, nike itp i to ma być unikalne? Chyba że byś sprowadzał nowe kolekcje które u nas pojawiaja sie z opóżnieniem albo wogóle (najczęściej wogóle) ale nie z przebitką 200% na ciuchu jak to mają w zwyczaju nasi byznesmeni.
Wszystko fajniutko, tylko skąd sprzęt do takiego sklepu?
Jesli masz duuuzo kasy i mozesz kupic od producenta z licencj jestes ok, jesli nie sprzedajesz kopie a to krok do problemu.
Poczytaj co cie czeka nawet za sciaganie glupiego telefonu, podrobki. Jest cala masa super fajnych produktow, nie markowych albo malo znanych marek, albo placisz cene i zabiasz malo, albo sprzedajesz podrobki i wtedy muisz byc gotowy na konsekwencje Calkapeter@gmail.com
Jestem zainteresowany legalnym interesem!!! Szukam dostępu do kogoś kto może zaopatrzyc mój sklep w towar o którym pisałem wcześniej. Proszę o pomoc
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|