Do sprzedania działający na rynku sklep internetowy z odzieżą i akcesoriami dla dzieci razem z marką, towarem oraz wszystkimi innymi elementami biznesu (szczegóły poniżej).
Po rozstaniu z partnerką biznesową, która zajmowała się tym sklepem, z powodu braku czasu na dalsze rozwijanie go postanowiłem go sprzedać by nie marnować jego potencjału. Sam posiadam już 4 inne sklepy, agencje reklamową i hurtownie przez co brak mi czasu oraz ludzi na dalsze prowadzenie jeszcze tego sklepu.
Biznes bardzo rozwojowy wystarczy go dopilnować i zająć się nim więcej niż 2 godziny dziennie. Jeżeli ktoś z Was myślał o otwarciu takiego sklepu miałby już wszystko na gotowe, razem z towarem.
Co wchodzi w skład oferty?
- działający sklep internetowy z bardzo atrakcyjną, dedykowaną dla niego szatą graficzną. Wygląd sklepu wyróżnia go na tle innych sklepów w branży. Na życzenie mój grafik i programista może też dostosować sklep pod wymogi kupującego. Bogata funkcjonalność sklepu m.in. płatności elektroniczne przelewy24, PAYPAL oraz płatność kartą kredytową, Chat z konsultantem on-line, szybkie zakupy bez rejestracji, rozwinięty panel administracyjny i inne. Link do sklepu wyślę zainteresowanym osobom.
- cała marka, w której skład wchodzi logo sklepu i nazwa. Przekazuję logo w takiej wersji którą można później wykorzystać do celów marketingowych.
- towar który aktualnie posiadam o wartości sprzedażowej około 16-17 tysięcy. Jest tam ogółem z 600-700 sztuk rzeczy i akcesorii takich jak m.in. kurtki, buty, czapki zimowe (Cars, hello kitty, NEXT), bluzki, spodnie, polarki, rajstopki BUSHA, skarpetki, bielizna, stroje kąpielowe, opaski, torebki i inne. Marki takie jak Disney, NEXT, Early Days i inne. Dokładną listę ze zdjęciami prześlę zainteresowanym.
- kontakty do hurtowni i outletowni DISNEY gdzie można zakupić towar
- konto Allegro z szablonem aukcji spójnym z wyglądem sklepu. Przekazanie konta allegro na zasadzie cesji konta na podstawie umowy sprzedaży marki. Po takiej cesji zatwierdzonej przez allegro wszystkie dane na koncie są uaktualniane na nabywcę. Konto posiada około 240 pozytywnych komentarzy.
- konto fanpage na Facebooku. Na facebooku jest około 300 fanów. Bardzo dobry sposób do reklamowania sklepu, nowości i promocji oraz przeprowadzania konkursów dla klientów.
- cesja umowy na pozycjonowanie sklepu na frazy takie jak body niemowlęce, odzież dla dzieci, sklep internetowy dla dzieci, tanie ubranka dla dzieci, ubranka dla dzieci, ubranka dziecięce, wyprawka dla niemowlaka. Umowa do września 2012. Koszt pozycjonowania zależny od zdobytych pozycji więc firma musi się starać, żeby miała płacone.
- przeszkolenie z zakresu obsługi sklepu
Jak widać jest to gotowy, działający biznes.
Jeżeli ktoś z Was myślał o własnym sklepie internetowym to tutaj oferuje gotowy biznes.
Cena jaka by mnie interesowała za całość to 8000 zł netto za całość z towarem.
Zainteresowanych zapraszam do wysyłania wiadomości prywatnych. Otrzymacie wtedy link do sklepu.
Pozdrawiam