Mieszkam od dawna w Norwegii mysle o sklepie internetowym z produktami spozywczymi
mieszka i pracuje tu duzo polakow.
Nie mam pojecia gdzie mam zaczac. Prosze o sugestie.
Pozdrawiam
Maria
|
Sklep internetowy w Norwegii |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Mieszkam od dawna w Norwegii mysle o sklepie internetowym z produktami spozywczymi
mieszka i pracuje tu duzo polakow. Nie mam pojecia gdzie mam zaczac. Prosze o sugestie. Pozdrawiam Maria
sklep spozywczy tylko dla polaków ? szok rozwiń to o niezbędne leki , ubrania , :wink: moze zabawki może karty lelefoniczne a wogóle to ja jestem do kupienia :mrgreen:
prośba do Marii Hansen , czy mogła byś podać linka do aukcjii internetowej , coś w stylu naszego allegro ,będę wdzięczny ,oczywiście chodzi o Norwegię. pozdrawiam!
ja znam portal aukcyjny http://www.qxl.no albo serwis ogloszeniowy http://www.finn.no
Jestem zainteresowana współpracą , możemy porozmawiać na ten temat. Zajmuję się dystrybucją wędlin , mięsa i drobiu na polskim rynku. Spożywka tez wchodzi w grę , proszę o kontakt , mój e-mail: wedpol@onet.pl
Z poważaniem Edyta D.
Inventive Logic jest firmą marketingowo - informatyczną z siedzibą w Gdyni. Od trzech lat z powodzeniem realizujemy projekty reklamowe i informatyczne na terenie Norwegii. Dzięki bogatemu doświadczeniu oferujemy skuteczną i kompleksową obsługę z zakresu tworzenia wizerunku firmy.
Współpraca z firmami norweskimi, pozwoliła nam na poznanie tego rynku, wypracowanie skutecznych form promocji w Norwegii oraz udoskonalenia sposobów komunikacji z klientami z zagranicy. Mając na uwagę potrzeby rodaków w Norwegii, przygotowaliśmy pakiet usług zawierający: * tworzenie stron internetowych, * sklep internetowy z płatnością online * pełne tłumaczenia polsko - norweskie, * projektowanie materiałów reklamowych, * reklama w Internecie, * pomoc przy formalnościach związanych z zakupem domeny .no czy płatnościach on-line w Norwegii. wiecej na: www ilogic pl KONTAKT: SKYPE: INVENTIVELOGIC gg: 853053 tel: +48 58 733 08 30
Chętnie dzielimy pomocy na temat: sklep stony internetowe Norwegia na stronie www,ilogic,pl
|
|