|
Sklep internetowy z obuwiem piłkarskim |
Sklep internetowy z obuwiem piłkarskim
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Chciałbym zapytać czy ma szansę powodzenia sklep internetowy z obuwiem typowo piłkarskim , oraz tego typu odzieżą i dodatkami. Ile trzeba mieć pieniędzy na rozkręcenie tego typu działalności? Za ile można kupić w hurtownii buty , które potem wystawia się za 200 zł ? Proszę o odpowiedź wszystkich , którzy mogą mi pomóc . Z góry dziękuje.
Te pytania to raczej nie na tym forum poczytaj w innych topikach o tym jak zabrać się za planowanie biznesu. Podzwoń po hurtowniach i popytaj ludzi czy czegoś brakuje w tych 100 000 istniejących sportowych sklepach w internecie, przemyśl jak dostać się na pierwszą stronę Google.
Przelicz wszystko 3 razy i do dzieła.
sklep z 100tyś zł a na butach za 200 zł jeśli chcesz sprzedawać na allegro to zarobisz ok 10 - 20 zł max ;]
Branża trudna bo konkurencje bardzo duża. Dzisiaj gadałem ze znajomym, który handluje obuwiem na allegro. Kupuje buty w sklepie typu outlet i sprzedaje na allegro, czasami z marża 200 - 300 % . Nie chciało mi się wierzyć, ale pokazał mi rachunki i faktycznie. Z tego co mówił to wyżyć z tego się nie da.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|