|
Sklep internetowy za kilkadziesiąt zł na allegro?! |
Sklep internetowy za kilkadziesiąt zł na allegro?!
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam, widziałem na allegro oferty sklepów internetowych oscommerce, które można kupić juz za kilkadziesiąt złotych. Czy ktoś miał z czymś takim już do czynienia? Czy jest to coś warte? Czy można mieć profesjonalny sklep internetowy za tak niską kwotę? Może ktoś się orientuje ile kosztuje zrobienie takiego sklepu przez wyspecjalizowaną w tym firmę, z doświadczeniem? Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam
Takie sklepy można ściągnać z netu za free. Na tym właśnie polega OsCommerce
http://pl.wikipedia.org/wiki/OsCommerce
opłata zapewne jest pobierana za 'instalacje' pomoc i ew. grafikę. Ogólnie oscommerce nie nadaje się na jak to napisałeś profesjonalną platformę sklepu internetowego. W sumie wiele zależy od tego co planujesz. Indywidualny sklep pisany od zera (co jest rzadkością) to pare-parenaście tysięcy. Są też gotowe, płatne aplikacje sklepów które z odpowiednią wiedzą bądź informatykiem można dostosować do siebie
Ja tak szczerze nigdy bym nie kupił w takim sklepie za kilkadziesiąt złotych, juz dobry, ładnie wyglądajacy sklep można miec za 3000 do kilkuset tysiecy złotych. Osobiście wole wydać na sklep więcej niż mniej i potem załować ze nikt nie kupuje, ja na róznych forach poznałem ludzi którzy na sklep wydawali kilkaset złotych i w tej cenie juz byla reklama i sie dziwili czemu tak mało osob kupuje, a po krótkim czasie bankrutowali. Esklep może kosztować tyle samo co normalny sklep w lokalu, jezeli kogoś zdziwiła cena sklepu internetowego to bardziej zdziwi go cena reklamy, bo reklama to studnia bez dna
Sprawdź również podobne tematy:
- Sklep internetowy w allegro czy poza allegro
- Sklep internetowy na allegro - Sklep internetowy na Allegro. - Sklep internetowy, allegro - Sklep internetowy a allegro - Allegro, a sklep internetowy - Sklep internetowy, Allegro - Sprzedaż na Allegro i sklep internetowy - Sklep internetowy i sprzedarz na allegro. Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|