|
Sklep jak sypialnia:) |
Sklep jak sypialnia:)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mój pomysł na biznes nie jest niczym szalonym, byłby to sklep z bielizną:) w sumie to zależy mi na opiniach odnośnie wystroju. Wystrój byłby sypialniany, sexi :) w końcu to bielizna a nie spodnie jeansowe więc chcialabym sworzyc dosc intymny nastrój... oprócz staniczków i majteczek byłyby gorsety piżamiki, szlafroczki... myślę że dużo kolorku rózowego, materiałów z futerka i satyny w wystroju bardzo zachęciłoby kobiety do odwiedzania mojego sklepu:) myśle ze brakuje fajnych sklepów z bielizną nie sadzicie kobietki? u mnie w miescie jest tylko jeden sklep triumpha a także jedna budka na targowisku i ze dwa stragany tzw.stoły a nie kazdy chce kupowac bielizne na "stolach" ;) chciałabym by ceny były przyjazne dla każdego, nie tak drogie jak triumph czy esotiq :) a może ktoś podpowie skąd sprowadzać fajną bieliznę????
... myślę że dużo kolorku rózowego, materiałów z futerka i satyny w wystroju.....- Ten różowy i futerka to chyba przypominały by bardziej burdel nie normalną sypialnię, nie ? Tak jakoś mi skojarzyło się :D
Ale pomysł, myślę, że całkiem, całkiem.
HEHE no może z tymi futerkami to moja wyobraźnia zaszalala i troche sie to kojarzy nie tak jak powinno a zamiast koloru różowego jakiś lawendowy moze mmmm tak lawendowy bedzie ok:) myśle jeszcze żeby bielizna wisiała na wieszaczkach tak jakby w otwartej szafie i mialam rowniez pomysł jakiejs małej kanapki z mnóstwem poduszek tak w ramach sypialnianego wystroju:) ale nadal nie wiem skad brac bielizne :D z tuszyna?? prosze o pomoc...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep jak sypialnia:)": - Stock art.T E K S T Y L N E ( sypialnia,łazienka,salon) - Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy. - Firma a sklep internetowy. Czy mogę założyć sklep - sklep spożywczy, sklep z firanami co otwierać?
• Strona 1 z 1
|
|