Witam,
pracuję w firmie produkującej meble. Pomyslalem nad otwarciem wlasnego sklepu meblowego (mam juz spore doswiadczenie w tej dizedzinie). Chcialbym otworzyc taki sklep na terenie Bydgoszczy. Chcialbym sie dowiedziec Wasyzm zdaniem jaki mniej wiecej metraz mialby byc takiego sklepu? Ile mogłbym wydusic dofinansowania i z jakich instytucji? Chcialbym wspolpracowac z moja firma, ktora produkuje m.in. krzesla ze skory. Jezeli bylyby zainteresowane jakies firmy z Bydgoszczy i okolic ale nie tylko do wstawienia mebli w charakterze ekspozycji (nieodplatnie) oraz nawiazaniem wspolpracy w tym regionie zapraszam. Chcialbym sprzedawac krzesla, stoliki, kanapy moze i lozka(wszystko zalezy od pomieszczenia). Wraz z sezonem letnim myslalem o meblach ogrodowych. Jezeli moj interes zacznie przynosic jakies korzysci nie omieszkam zwrocic sie do wschodu i zakupic meble z technorattanu, który niewatpliwie jest czyms atrakcyjnym na nasz Kraj. Prosze o Wasze rady sugestie oraz firmy zainteresowane wstawieniem mebli w komis o informacje.
Mam ukonczone studia wyzsze pedagogiczne wiec moglbym podpisac umowe z urzedem pracy i zatrudniac uczniow na praktyki wiec odeszlyby mi koszty na pracownikow. Firma zarzadzalbym ja i malzonka, ktora by byla fizycznie w salonie/sklepie a ja nadal pracowalbym tam gdzie dotychczas.