|
Sklep na wsi:)) |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Chce otworzyc sklep w mojej miejscowosi, dysponuje lokalem i kapitalem w wysokosci ok 20000 zl, tylko nie mam konkretnego pomyslu w jakiej branzy. Chcialem zebyscie moze podsuneli mi jakies ciekawe pomysly. dodam ze odpadaja sklepy spozywcze, odziezowe i metalowe, a i apteki. bo tego to juz u mnie jest sporo:)
może otwórz komis z telefonami komórkowymi
jaka miejscowośc ile ludzi itd. wiecej szczegułow
niestety juz jest komis z telefonami, a miejscowosc to Czernikowo w kuj-pom, cala gmina to 8595 osob, a w samym Czernikowie jest ok 2000 ludzi, w brew pozorom jest to wies no ale mamy juz polomarket i jakies tam solaria, noi jeszcze mase warsztatow samochodowych...
W takiej miejscowości przydała by się kręgielnia ale obawiam się że w chwili obecnej nie wystarczy Ci na to środków:)
nie wiem co to za lokal masz do dyspozycji ale w tak małej miejscowosci na bank wypali ci fajny bar-pub tylko musi być zajebiście fajny może coś na styl irlandzki z małym parkietem do tanca w piątki i soboty i nastaw sie na reklamę zeby wszyscy wiedzieli juz wczesniej ze rusza nowa extra knajpa do tego w miare tanie piwko 3-3,5zeta telewizor na scianie plazma z canal+ do meczy piłkarskich a w nocy fashionTV :-) do tego jakieś lotki i maszyny owocówki i masz na 100% biznes , tylko nie wiem czy 20tys ci wystarczy
A może kalifornijski a nie irlandzki?:)Wystrój nawiązujący do plaży-palmy itp a w menu sandwiche, burito i inne potrawy ze słonecznej Kalifornii.Pub mogłby się nazywać "W drodze do Santa Fe" czy jakoś tak:)
no tak ale watpie zeby to starczylo kasy mi na to a zreszta, te sanepidy i te inne zezwolenia na alkochol i jeszcze dotego panowie o lysych glowach hmmm to chyba nie dla mnie jescze mam dopiero 19 lat:p z poczatku myslalem nad jakims salonem car audio, wiem ze u mnie by bylo malo klientow ale jak by dobrze to zareklamowac to ludzie by zewszad przyjezdzali chyba...
|
|