|
Sklep od A do Z |
Sklep od A do Z
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam chciałbym założyć temat, w którym będzie opisane jak rozpocząć swoją przygodę z działalnością gospodarczą. Wybrałem sklep, ponieważ jest w tym temacie duże pole manewru. Ludzie odwiedzający forum którzy nie wiedzą z czym co się je a chcą rozpocząć działalność będą mogli skorzystać z tego tematu i wyciągnąć wnioski dla siebie, Z góry proszę ażeby w temacie nie pisać po to żeby pisać. Zapraszam do tematu
Nie rozumiem sensu tematu. Jeśli chcesz odpowiedzi na temat związany ze sklepem to napisz konkretny post a jeśli chcesz taki ogólny poradnik to przypominam, ze to nie jest strona internetowa tylko forum. Tu pisze się konkretne pytania i ludzie odpowiadają. Tylko Mateusz i osoby z uprawnieniami admina mogą np zgrupować wszystkie posty i wątki rozsiane po całym forum z temat podklejony do jakiegoś działu i zrobić coś na kształt poradnika. Zresztą temat sklep jest jak rzeka. Długi i skomplikowany i za każdym razem inny. Zasada jest ta sama czyli jak zrobić aby zarobić a nie stracić, ale odpowiedź może być rożna w zależności od wielu czynników. Inaczej będzie funkcjonował sklep z artykułami pierwszej potrzeby a inaczej z dobrami luksusowymi. Wg mnie nie da się tego wrzucić do 1 tematu. Równie dobrze można by wrzuci do 1 tematu wszystkie firmy.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sklep od A do Z": - Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY - więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy. - Firma a sklep internetowy. Czy mogę założyć sklep - sklep spożywczy, sklep z firanami co otwierać? - Co lepsze - zwykły sklep czy sklep internetowy?
• Strona 1 z 1
|
|